IT-Passports.com JuniperのJN0-130試験問題集は完全な無制限のダンプが含まれていますから、IT-Passports.comを利用したら気楽に試験に受かることができます。製品検定合格の証明書あるいは他の人気がある身分検定によって、IT-Passports.com JuniperのJN0-130試験トレーニング資料の長所を完璧に見せることができます。依頼だけでなく、指導のことも最高です。IT-Passports.com JuniperのJN0-130試験トレーニング資料に含まれている問題と解答を利用して、JuniperのJN0-130認定試験に合格することができます。
IT-Passports.comが提供する資料は比べものにならない資料です。これは前例のない真実かつ正確なものです。受験生のあなたが首尾よく試験に合格することを助けるように、当社のITエリートの団体はずっと探っています。IT-Passports.comが提供した製品は真実なもので、しかも価格は非常に合理的です。IT-Passports.comの製品を選んだら、あなたがもっと充分の時間で試験に準備できるように、当社は一年間の無料更新サービスを提供します。そうしたら、試験からの緊張感を解消することができ、あなたは最大のメリットを取得できます。
今の多士済々な社会の中で、IT専門人士はとても人気がありますが、競争も大きいです。だからいろいろな方は試験を借って、自分の社会の地位を固めたいです。JN0-130認定試験はJuniperの中に重要な認証試験の一つですが、IT-Passports.comにIT業界のエリートのグループがあって、彼達は自分の経験と専門知識を使ってJuniper JN0-130認証試験に参加する方に対して問題集を研究続けています。
試験番号:JN0-130問題集
試験科目:Juniper 「Juniper networks Certified internet specialist.e(jncis-e)」
問題と解答:全128問
JuniperのJN0-130認定試験に受かるためにがんばって勉強していれば、IT-Passports.comはあなたにヘルプを与えます。IT-Passports.com が提供したJuniperのJN0-130問題集は実践の検査に合格したもので、最も良い品質であなたがJuniperのJN0-130認定試験に合格することを保証します。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/JN0-130.html
NO.1 Which message type is used to initiate an RSVP-TE label switched path?
A. path
B. resv
C. setup
D. session
Answer: A
Juniper JN0-130過去問 JN0-130 JN0-130認定資格 JN0-130
NO.2 Which two BGP attributes are incorporated for loop prevention within an AS using a route reflection
configuration? (Choose two.)
A. AS Path
B. Next Hop
C. Cluster List
D. Originator ID
Answer: CD
Juniper参考書 JN0-130 JN0-130
NO.3 Which CLI command is used to set a Privileged Exec password of mypassword?
A. enable password 0 mypassword
B. enable password 3 mypassword
C. enable password 5 mypassword
D. enable password 10 mypassword
Answer: A
Juniper問題集 JN0-130認定試験 JN0-130
NO.4 Why would you make a non-backbone area a stub or not-so-stubby area?
A. to aggregate routes learned from the ABR
B. to lower the cost of routes advertised by the ABR
C. to connect a non-contiguous area to the backbone
D. to decrease the size of the link-state database in that area
Answer: D
Juniper JN0-130練習問題 JN0-130参考書 JN0-130参考書 JN0-130問題集
NO.5 Which two types of routes may be advertised via EBGP? (Choose two.)
A. Routes that do not originate in the local AS and are learned by OSPF.
B. Routes that originate on the local router and are advertised into OSPF.
C. Routes that are transiting the local router and are BGP learned routes.
D. Routes that originate on the local router and are injected using a route map.
Answer: CD
Juniper JN0-130練習問題 JN0-130 JN0-130認定証 JN0-130参考書
NO.6 Is the IS-IS Designated Intermediate System (DIS) election process called Deterministic or Static and
why?
A. It is Static. If the priorities are equal for a new neighbor and the current DIS only.
B. It is Deterministic. If the well-known pseudonode and system ID is configured on the new neighbor only.
C. It is Deterministic. When a new router appears on a multi-access network with a higher priority value, it
is elected as the DIS.
D. It is Static. When a new intermediate system powers up on a multi-access network, even if it has a
higher priority, it may become a backup DIS.
Answer: C
Juniper JN0-130参考書 JN0-130 JN0-130過去問
NO.7 In a Bridged 1483 network, which set of commands is used to configure an ATM subinterface?
A. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
description Company-XYZ
encapsulation bridge1483
ip address unnumbered loopback0
B. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
description Company-XYZ
encapsulation bridge1483
ip unnumbered loopback0
C. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
encapsulation bridge1483
description Company-XYZ
ip address unnumbered loopback0
D. interface atm 6/0.33
atm pvc 33 0 33 aal5snap
encapsulation bridge1483
description Company-XYZ
ip unnumbered loopback0
Answer: D
Juniper認証試験 JN0-130参考書 JN0-130 JN0-130
NO.8 Which CLI command displays the status of a PPP over Ethernet subinterface?
A. show pppoe interface
B. show ppp int state up
C. show ip interface brief
D. show pppoe subinterface
Answer: D
Juniper JN0-130 JN0-130過去問 JN0-130過去問 JN0-130認証試験
NO.9 Which three statements are true regarding the DHCP Internal Server? (Choose three.)
A. Can be in remote-access mode.
B. Can be in equal-access mode.
C. Can be in standalone mode.
D. Standalone mode is the default.
E. Equal-access mode is the default.
Answer: BCE
Juniper JN0-130問題集 JN0-130認定資格 JN0-130認証試験
NO.10 Which CLI command displays the VRFs that are operational within each virtual router?
A. show vir
B. show ip vrf
C. show vrf vir
D. show mpls vrf
Answer: A
Juniper問題集 JN0-130 JN0-130
NO.11 Which configuration command places interfaces whose IP addresses are between 192.168.0.0 and
192.168.255.255 into OSPF area 0?
A. network 192.168.0.0 255.255.0.0 area 0.0.0.0
B. network 192.168.0.0 0.0.255.255 area 0.0.0.0
C. area 0.0.0.0 network 192.168.0.0 255.255.0.0
D. area 0.0.0.0 network 192.168.0.0 0.0.255.255
Answer: B
Juniper JN0-130 JN0-130認証試験 JN0-130参考書 JN0-130 JN0-130認定資格
NO.12 Which CLI command disconnects all subscribers on an ATM PVC?
A. clear port 4/3.99
B. logout port 4/3.99
C. clear subscriber port 4/3.99
D. logout subscriber port 4/3.99
Answer: D
Juniper認証試験 JN0-130認定資格 JN0-130練習問題 JN0-130参考書
NO.13 You would like to view all Fast Ethernet interfaces currently using VLAN tagging and the specific VLANs
each interface is using.
Which CLI command displays this information?
A. show fast interface
B. show vlan interface
C. show vlan subinterface
D. show fast interface vlan
Answer: C
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130
NO.14 Which three statements about Label-Switched Paths (LSPs) are true? (Choose three.)
A. LSPs are bidirectional.
B. LSPs are unidirectional.
C. LSPs can be signaled by CAC.
D. LSPs can be configured explicitly.
E. LSPs can be configured dynamically.
Answer: BDE
Juniper過去問 JN0-130練習問題 JN0-130 JN0-130参考書
NO.15 Which two services protect the ERX Edge Router from unauthorized CLI logins?
A. IPSec
B. SecureID
C. local passwords
D. default IP policy
E. RADIUS authentication
Answer: CE
Juniper練習問題 JN0-130 JN0-130 JN0-130過去問
16. Your ERX Edge Router is constantly going to a boot## prompt.
What is the most likely cause for this condition?
A. bad SRP
B. low voltage
C. bad mid-plane
D. corrupted flash
Answer: D
Juniper練習問題 JN0-130問題集 JN0-130
17. Which sequence of events describes the order used to restore normal router operation after
experiencing a corrupted flash?
A. initialize flash, reload, copy new system files from FTP server
B. reload, copy new system files from FTP server, initialize flash
C. initialize flash, copy new system files from FTP server, reload
D. reload, initialize flash, copy new system files from FTP server
Answer: C
Juniper JN0-130問題集 JN0-130参考書
18. You are trying to recover from a corrupted flash.
Which configuration command configures an IP address of 192.168.1.1/24 on the SRP management
interface when the ERX1400 router is at the boot## prompt?
A. ip address 192.168.1.1/24
B. ip address 192.168.1.1 subnetmask 24
C. ip address 192.168.1.1 255.255.255.0
D. ip address 192.168.1.1 mask 255.255.255.0
Answer: C
Juniper過去問 JN0-130 JN0-130 JN0-130 JN0-130練習問題
19. What describes the functionality of NTP when using multiple virtual routers?
A. All virtual routers can act as NTP clients and servers.
B. Only one virtual router can act as an NTP client and a server.
C. Only one virtual router can act as an NTP server but all can be clients.
D. Only one virtual router can act as an NTP client but all can be servers.
Answer: D
Juniper JN0-130練習問題 JN0-130 JN0-130
20. Which configuration command is used to make the ERX Edge Router an NTP server?
A. set ntp-server
B. set ntp server
C. ntp-server enable
D. ntp server enable
Answer: D
Juniper JN0-130練習問題 JN0-130参考書 JN0-130参考書 JN0-130参考書 JN0-130
21. Which configuration command allows a virtual router to receive updates from a configured NTP
source?
A. ntp enable
B. enable ntp
C. set ntp-client
D. enable ntp-client
Answer: A
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130 JN0-130 JN0-130
22. Which configuration command is used to send debug level events to the console in real time?
A. log here severity debug
B. log destination console severity debug
C. log severity debug destination console
D. log realtime destination console severity debug
Answer: B
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130問題集 JN0-130参考書 JN0-130
23. Which command initiates a packet trace for all PPP packets on interface atm 6/1.33 ?
A. log filter debug pppPacket atm 6/1.33
B. log severity debug pppPacket atm 6/1.33
C. log filter debug category pppPacket atm 6/1.33
D. log severity debug category pppPacket atm 6/1.33
Answer: B
Juniper認定試験 JN0-130認証試験 JN0-130認定証 JN0-130認定試験 JN0-130
24. Log messages are appearing very quickly on the console of your ERX Edge Router.
Which Privileged Exec command disables real-time console logging?
A. no log here
B. no log console
C. destination console severity 7
D. destination console logging off
Answer: A
Juniper JN0-130 JN0-130 JN0-130参考書 JN0-130認定資格
25. Which two configuration commands are required to direct debug level console logging to your current
ERX Edge Router Telnet session? (Choose two.)
A. log here
B. log telnet here
C. log destination console severity 7
D. log destination telnet severity debug
Answer: AC
Juniper過去問 JN0-130過去問 JN0-130 JN0-130問題集
26. A log filter of log severity DEBUG pppPacket ATM 4/3.66 is configured within the category of
pppPacket.
Which configuration command removes this specific log filter?
A. no log severity pppPacket
B. no log severity debug pppPacket
C. no log severity pppPacket atm 4/3.66
D. no log severity debug pppPacket 4/3.66
Answer: C
Juniper練習問題 JN0-130参考書 JN0-130認定資格
27. Which configuration command removes all log filters currently configured on the ERX Edge Router?
A. no log here
B. no log fields
C. no log filters
D. no log severity
Answer: C
Juniper認定試験 JN0-130問題集 JN0-130 JN0-130
28. Which three statements describe macros on the ERX Edge Router? (Choose three.)
A. They prompt users for input.
B. They cannot prompt users for input.
C. They can be created on the router itself.
D. They are an embedded programming language.
E. They can be created on the user's workstation.
Answer: ADE
Juniper参考書 JN0-130 JN0-130
29. Which command is used to execute a macro called setup.mac ?
A. macro setup
B. macro setup.mac
C. run macro setup
D. run macro setup.mac
Answer: B
Juniper参考書 JN0-130 JN0-130認証試験 JN0-130認証試験
30. Which control expression must be the last line in all macros?
A. <# end #>
B. <# finish #>
C. <# endtmpl #>
D. <# terminate #>
Answer: C
Juniper認証試験 JN0-130 JN0-130過去問 JN0-130参考書 JN0-130
IT-Passports.comのJuniperのJN0-130試験トレーニング資料が受験生の皆様の評判を取ったのはもう最近のことではないです。これはIT-Passports.comのJuniperのJN0-130試験トレーニング資料は確かに信頼できて、受験生の皆様が首尾よく試験に合格することに助けを差し上げられることが証明されました。 IT-Passports.comのJuniperのJN0-130試験トレーニング資料がベストセラーになって、他のサイトをずっと先んじて皆様の認可を取りましたから、好評は言うまでもないです。 JuniperのJN0-130認定試験を受けたら、速くIT-Passports.comというサイトをクリックしてください。あなたがずっとほしいものを手に入れることができますから。最もプロな人々が注目しているIT専門家になりたかったら、後悔しないように速くショッピングカートを入れましょう。
没有评论:
发表评论