IT-Passports.comはあなたに素晴らしい資料を提供するだけでなく、良いサービスも提供してあげます。IT-Passports.comの試験VCP510PSE問題集を購入したら、IT-Passports.comは無料で一年間のアップデートを提供します。すると、あなたがいつでも最新のVCP510PSE試験情報を持つことができます。それに、万一の場合、問題集を利用してからやはり試験に失敗すれば、IT-Passports.comは全額返金のことを約束します。こうすれば、まだ何を心配しているのですか。心配する必要がないでしょう。IT-Passports.comは自分の資料に十分な自信を持っていますから、あなたもIT-Passports.comを信じたほうがいいです。あなたのVCP510PSE試験の成功のために、IT-Passports.comをミスしないでください。IT-Passports.comをミスすれば、あなたが成功するチャンスを見逃したということになります。
今の競争の激しいIT業界では、多くの認定試験の合格証明書が君にをとんとん拍子に出世するのを助けることができます。多くの会社は君の実力と昇進がその証明書によって判断します。VMwareのVCP510PSE認証試験はIT業界の中で含金度高い試験で、IT-Passports.comがVMwareのVCP510PSE認証試験について対応性の訓練 を提供しておって、ネットで弊社が提供した部分の問題集をダウンロードしてください。
試験番号:VCP510PSE問題集
試験科目:VMware 「VMware Certified Professional 5 - Data Center Virtualization PSE」
問題と解答:全318問
業種別の人々は自分が将来何か成績を作るようにずっと努力しています。IT業種で勤めているあなたもきっとずっと努力して自分の技能を向上させているでしょう。では、最近最も人気があるVMwareのVCP510PSE認定試験の認証資格を既に取りましたか。VCP510PSE試験に対して、あなたはいくらぐらい分かっていますか。もしこの試験に関連する知識が非常に不足であると同時にこの試験に合格したい場合、あなたはどうするつもりですか。そうですか。どうするか全然分からないですか。そうしても焦らないでください。IT-Passports.comはあなたに援助を提供します。
VCP510PSE問題集の品質を確かめ、この問題集はあなたに合うかどうかを確認することができるように、IT-Passports.comはVCP510PSE問題集の一部のダウンロードを無料で提供します。二つのバージョンのどちらでもダウンロードできますから、IT-Passports.comのサイトで検索してダウンロードすることができます。体験してから購入するかどうかを決めてください。そうすると、VCP510PSE問題集の品質を知らないままに問題集を購入してから後悔になることを避けることができます。
IT-Passports.comはたくさんの方がIT者になる夢を実現させるサイトでございます。IT-Passports.comはVMwareのVCP510PSE認証試験について最新の対応性教育テストツールを研究し続けて、VMwareのVCP510PSE認定試験の問題集を開発いたしました。IT-Passports.comが提供したVMwareのVCP510PSE試験問題と解答が真実の試験の練習問題と解答は最高の相似性があり、一年の無料オンラインの更新のサービスがあり、100%のパス率を保証して、もし試験に合格しないと、弊社は全額で返金いたします。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/VCP510PSE.html
NO.1 Users are experiencing performance issues when updating their database hosted on a virtual
machine. The administrator determines that disk I/O is high across one of the HBAs on the ESXi host
containing the virtual machine.
What is the action will most likely correct the issue without significantly impacting other users or
datastores?
A. Manually configure the disk multipathing policy to Round Robin for the datastore
B. Migrate the virtual machine to an NFS datastore using Storage vMotion
C. Use Storage vMotion to migrate the virtual machine to a new VMFS5 datastore
D. Map additional LUNs to the ESXi host and extend the datastores
Answer: A
VMware VCP510PSE認定証 VCP510PSE認定証 VCP510PSE
NO.2 What are three valid objects to place in a vApp? (Choose three.)
A. Folders
B. Hosts
C. Resource pools
D. vApps
E. Virtual machines
Answer: C,D,E
VMware参考書 VCP510PSE認定資格 VCP510PSE VCP510PSE問題集
NO.3 An administrator selects the Profile Compliance tab of a vSphere cluster, then selects Check
Compliance Now. Which features requirements are not checked by this?
A. vMotion
B. Fault Tolerance
C. DRS
D. Host Profiles
Answer: D
VMware過去問 VCP510PSE VCP510PSE VCP510PSE問題集
10. An administrator is editing the IP allocation policy for a vApp. Which three options are
available? (Choose three.)
A. Automatic
B. Roaming
C. Transient
D. DHCP
E. Fixed
Answer: C,D,E
VMware VCP510PSE VCP510PSE VCP510PSE
11. An administrator views the Fault Tolerance pane of the Summary tab of a virtual machine
and finds that the current status is Not Protected.
What are two vSphere Fault Tolerance states that would cause the virtual machine to not be
protected? (Choose two.)
A. Stopped - Fault Tolerance has been stopped on the secondary virtual machine.
B. Need Secondary VM - The primary virtual machine is running without a secondary virtual
machine and is not protected
C. Need Primary VM - The secondary virtual machine is running, and a new primary virtual machine
cannot be generated.
D. Disabled - Fault Tolerance is disabled.
Answer: B,D
VMware VCP510PSE問題集 VCP510PSE認証試験 VCP510PSE
12. Which VMware solution uses the security of a vSphere implementation and provides
linked-clone technology to virtual desktops?
A. VMware ACE
B. VMware View
C. VMware Workstation
D. VMware ThinApp
Answer: B
VMware練習問題 VCP510PSE VCP510PSE
Explanation:
Reference: http://www.vmware.com/files/pdf/VMware-View-4-Composer-DS-EN.pdf (page 1, last
paragraph)
13. An administrator is working to update the hosts and virtual machines in a vSphere 5.x
deployment using Update Manager Baselines.
Other than host patches, which three items require a separate procedure or process to update?
(Choose three.)
A. Operating system patches
B. Virtual Appliance updates
C. Virtual Machine Virtual Hardware upgrades
D. VMware Tools on machines without VMware Tools already installed
E. Application patches within the virtual machine
Answer: A,D,E
VMware VCP510PSE VCP510PSE認定資格 VCP510PSE認定証 VCP510PSE認定資格 VCP510PSE認定証
14. An administrator is working to implement Storage Profiles in their environment.
Which two ways can storage capabilities be generated? (Choose two.)
A. They are generated by Datastore Clusters as LUNs are added to the cluster.
B. They are automatically determined by the Storage Profile when it is created.
C. They can be retrieved from the array through the VMware APIs for Storage Awareness (VASA).
D. They can be manually generated by the administrator.
Answer: C,D
VMware VCP510PSE VCP510PSE認証試験 VCP510PSE VCP510PSE
Explanation:
Understanding Storage Capabilities
A storage capability outlines the quality of service that a storage system can deliver.
It is a guarantee that the storage system can provide a specific set of characteristics for capacity,
performance, availability, redundancy, and so on.
If a storage system uses Storage APIs - Storage Awareness, it informs vCenter Server that it can
guarantee a specific set of storage features by presenting them as a storage capability. vCenter
Server recognizes the capability and adds it to the list of storage capabilities in the Manage Storage
Capabilities dialog box. Such storage capabilities are system-defined. vCenter Server assigns the
system-defined storage capability to each datastore that you create from that storage system.
NOTE:
Because multiple system capabilities for a datastore are not supported, a datastore that spans
several extents assumes the system capability of only one of its extents.
You can create user-defined storage capabilities and associate them with datastores.
You should associate the same user-defined capability with datastores that guarantee the same
level of storage capabilities. You can associate a user-defined capability with a datastore that already
has a system-defined capability. A datastore can have only one system-defined and only one
userdefined capability at a time.
15. An administrator has created a virtual machine that will be accessed from a public kiosk.
Management has requested that the virtual machine be reset to a known state once a week or on
demand if requested.
Which method is the simplest way to meet this requirement?
A. Configure the storage array to be vSphere aware and script routine array snapshot restores of the
datastore.
B. Implement a 3rd party imaging server and PXE boot the virtual machine off a static image.
C. Set the VMDKs of the virtual machine to be Independent-Nonpersistent and schedule restarts of
the virtual machine.
D. Create Nonpersistent disks for the virtual machine and set the guest OS to reboot once a week.
Answer: C
VMware問題集 VCP510PSE問題集 VCP510PSE
16. Which three Storage I/O Control conditions might trigger the Non-VI workload detected on
the datastore alarm? (Choose three.)
A. The datastore is connected to an ESX/ESXi 4.0 host that does not support Storage I/O Control.
B. The datastore is on an array that is performing system tasks such as replication.
C. The datastore is utilizing active/passive multipathing or NMP (Native Multi-Pathing).
D. The datastore is storing virtual machines with one or more snapshots.
E. The datastore is connected to an ESX/ESXi 4.0 host that is not managed by vCenter.
Answer: A,B,E
VMware問題集 VCP510PSE認定試験 VCP510PSE VCP510PSE
Explanation:
http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externa
lId=1020651
http://pubs.vmware.com/vsphere-50/topic/com.vmware.vsphere.troubleshooting.doc_50/GUID38F
95285-DB4F-462F-AFD7-0F4D812B085F.html
17. An administrator has deployed vCenter Data Recovery and wants the largest possible
de-duplication store. Which three storage options can be used? (Choose three.)
A. Two CIFS shares
B. Two RDMs on a FCP array
C. One NFS mount on the ESXi host and one RDMs on an iSCSI array
D. One CIFS share and one FCP RDM
E. Two NFS mounts on the ESXi host
Answer: B,C,E
VMware認証試験 VCP510PSE練習問題 VCP510PSE認定証 VCP510PSE認定資格 VCP510PSE認証試験
18. Which two conditions must exist on all hosts in the cluster if Enhanced vMotion
Compatibility (EVC) is used? (Choose two.)
A. The cluster must be enabled for DRS.
B. All hosts in the cluster must be running ESX/ESXi 3.5 Update 2 or later.
C. All hosts in the cluster must have hardware virtualization support enabled.
D. The cluster must be enabled for HA.
Answer: B,C
VMware VCP510PSE認定資格 VCP510PSE問題集 VCP510PSE認証試験
19. What are three true statements about quiescing virtual machine snapshots? (Choose three.)
A. vSphere snapshot quiescing only occurs on Windows guest OSes.
B. The quiescing operation is automatic with any snapshot.
C. The quiescing operation varies by guest OS.
D. Quiescing should occur before array-based snapshots to ensure consistency.
E. VMware Tools is required for quiescing to be successful.
Answer: C,D,E
VMware問題集 VCP510PSE VCP510PSE VCP510PSE認定試験
20. An administrator has just finished deploying a vApp for a web service. What three options
are available to the administrator for IP allocation within the vApp? (Choose three.)
A. Transient
B. Fixed
C. DHCP
D. Bridged
E. NAT
Answer: A,B,C
VMware過去問 VCP510PSE VCP510PSE VCP510PSE
21. An administrator takes a vSphere snapshot of a virtual machine and applies an OS update.
After confirming the update the administrator cannot enable Fault Tolerance on the virtual machine
and suspects there are snapshots that have not been consolidated.
Which two operations can the administrator perform to verify consolidation is needed? (Choose
two.)
A. Expose the Needs Consolidation column in the virtual machines tab of the host.
B. Browse the datastore containing the vmdk files and look for files with the "-delta.vmdk"
extension.
C. Expose the Needs Consolidation column in the virtual machine summary tab.
D. Select and run the vSphere Cluster HealthCheck from the right-click menu of the cluster object.
Answer: A,B
VMware参考書 VCP510PSE認証試験 VCP510PSE認定証 VCP510PSE練習問題 VCP510PSE参考書
22. An administrator is enabling Enhanced vMotion Compatibility (EVC) in a DRS cluster. The
administrator wants only hosts with the newest Intel processors added to the cluster.
Which setting satisfies this requirement?
A. The baseline with the most CPUs listed
B. The baseline with the fewest CPUs listed
C. Any baseline that contains Future Intel processors
D. Create a new baseline and add only the latest processor family
Answer: D
VMware VCP510PSE認証試験 VCP510PSE認定試験
Reference:
http://www.virtualizationadmin.com/articles-tutorials/vmware-esx-and-vspherearticles/vmotion-dr
s-high-availability/enhanced-vmotion-compatibility-primer.html (8th para)
23. Which two conditions will prevent a virtual machine from being successfully migrated using
Storage vMotion? (Choose two.)
A. The virtual machine has an RDM.
B. The virtual machine has Fault Tolerance enabled.
C. The virtual machine is running on a vSphere 5.x Standard host.
D. The virtual machine has a disk stored on an NFS datastore.
Answer: B,C
VMware過去問 VCP510PSE参考書 VCP510PSE VCP510PSE認定証
24. An administrator is using Update Manager 5.x to update virtual appliances in a vSphere
environment. The environment is using the vCenter Server Virtual Appliance (vCSA).
What would cause the remediation to fail?
A. Updating of the appliance can only be done if the vCenter Server Virtual Appliance (vCSA) has
been put into Maintenance Mode.
B. Remediation must be configured on the Appliance Administration page before use.
C. Remediation of the vCenter Server Virtual Appliance (vCSA) with Update Manager is not
supported.
D. Remediation requires the hosts to be connected to vCenter using an IPv4 address.
Answer: C
VMware参考書 VCP510PSE VCP510PSE
25. ACME Junkmail Incorporated has been utilizing templates in their environment. They are
running a 10-node ESXi 5.x Cluster and DRS has not been configured. Several virtual machines have
been deployed from this template and successfully powered on, but a newly deployed virtual
machine will not power on. There appear to be adequate CPU and Memory resources available on
the host.
Which three things can be done to allow more virtual machines to be deployed into the cluster from
this template? (Choose three.)
A. Select a different datastore for the virtual machine
B. Move the swap file to a different location
C. Deploy the virtual machine to a different host using the same datastore
D. Enable DRS on the cluster to balance the virtual machine load out across hosts
E. Increase the virtual machine memory reservation
Answer: A,B,E
VMware問題集 VCP510PSE過去問 VCP510PSE
Explanation:
If you make reservations for your virtual machine's that are equal to the amount of RAM assigned to
them, swapping and page sharing does not occur.
You can over commit pretty heavily if you are comfortable with poorer performance.
If you do not set reservations, ESX host creates a .vswp file equal to the difference between the
amount of physical memory assigned to the virtual machine and the reservation it has.
By default, memory reservations are set to 0. If you have a virtual machine with 2GB of memory
without a reservation, it creates a 2GB .vswp file when it is powered on.
The virtual machine starts using the .vswp file if the server is out of physical RAM. If you set a 1GB
reservation, it creates a 1GB .vswp file.
The .vswp files are what allows for memory overcommitment.
NO.4 An ESXi 5.x host displays a warning icon in the vSphere console and its summary page lists a
configuration issue "SSH for the host has been enabled." What are two ways to clear this warning?
(Choose two.)
A. Using the Security Profile pane of the Configuration tab in the vSphere Client
B. Using the Direct Console User Interface (DCUI)
C. Using the Advanced Settings pane of the Configuration tab in the vSphere Client
D. Using the Networking pane of the Configuration tab in the vSphere Client
Answer: A,B
VMware問題集 VCP510PSE認定試験 VCP510PSE VCP510PSE
NO.5 Under which two conditions can vStorage APIs for Array Integration (VAAI) provide a
performance benefit? (Choose two.)
A. When a virtual disk has VMDK files stored on an NFS datastore.
B. When a virtual disk is created using the New Virtual Machine wizard.
C. When cloning a virtual machine with snapshots.
D. When a virtual disk is deleted.
Answer: A,D
VMware認定証 VCP510PSE VCP510PSE VCP510PSE VCP510PSE
NO.6 An administrator has recently upgraded their Update Manager infrastructure to vSphere 5.x.
Several hosts and virtual machines have not been upgraded yet.
Which vSphere component when upgraded will have the least impact to the existing environment?
A. Virtual Machine Hardware
B. ESX Hosts
C. VMFS datastores
D. VMware Tools
Answer: D
VMware VCP510PSE VCP510PSE練習問題 VCP510PSE VCP510PSE過去問
NO.7 An administrator notices that when a virtual machine is placed into a resource pool, a warning
indicates that the virtual machine will receive a very large percentage of the total shares for
memory. Which action can be taken to resolve this problem?
A. Increase the memory resource allocation to the resource pool.
B. Increase the share value for the resource pool.
C. Change the shares setting from custom to high, medium, or low for the virtual machine.
D. Decrease the memory allocation for the virtual machine.
Answer: C
VMware VCP510PSE VCP510PSE VCP510PSE
Explanation:
The Memory Resources panel lets you allocate memory resources for a virtual machine and specify
reservations, limits, and shares. Symbolic values Low, Normal, High, and Custom are compared to
the sum of all shares of all virtual machines on the server and, on an ESX host, the service console.
By decreasing the memory share of a particular system, it receives less memory out of the total
available memory.
NO.8 Which two conditions prevent the application of a host profile to an ESXi 5.x host? (Choose
two.)
A. The host has multiple profiles attached.
B. The host has not been placed into maintenance mode.
C. The host is running virtual machines.
D. The host is an ESXi host.
Answer: B,C
VMware問題集 VCP510PSE認定資格 VCP510PSE参考書
NO.9 An administrator is troubleshooting an ESXi 5.x host and needs to export diagnostic
information. The host is currently managed by a vCenter Server instance.
Which two ways can the information be gathered using the vSphere Client? (Choose two.)
A. Select Home. Under Administration, click System Logs and click the Export System Logs button.
Select the affected ESXi host. Select Select All. Select a location and click Finish.
B. In the vSphere Client, select the affected ESXi host. Right-click the host and select Export
Diagnostic Data. Select a location and click OK.
C. Log in to the ESXi host locally, Select Export System Logs.
D. In the vSphere Client, select the affected ESXi host. Select File, Export and Export System Logs.
Select Select All. Select a location and click Finish.
Answer: A,D
VMware VCP510PSE VCP510PSE VCP510PSE VCP510PSE
IT-Passports.comは専門的に IT認証試験に関する資料を提供するサイトで、100パーセントの合格率を保証できます。それもほとんどの受験生はIT-Passports.comを選んだ理由です。IT-Passports.comはいつまでも受験生のニーズに注目していて、できるだけ皆様のニーズを満たします。 IT-Passports.comのVMwareのVCP510PSE試験トレーニング資料は今までがないIT認証のトレーニング資料ですから、IT-Passports.comを利用したら、あなたのキャリアは順調に進むことができるようになります。
没有评论:
发表评论