弊社が提供した部分の資料を試用してから、決断を下ろしてください。もし弊社を選ばれば、100%の合格率を保証でございます。
IT-Passports.comは毎日24時間オンラインに顧客に対してサービスを提供するアフターサービスはとても良いサイトでございます。最新な情報を1年間に無料にアップデートしております。少ないお金をかかって、一回に合格しましょう。IT-Passports.comの問題集は最大のお得だね!
人生のチャンスを掴むことができる人は殆ど成功している人です。ですから、ぜひIT-Passports.comというチャンスを掴んでください。IT-Passports.comのIBMのC2180-175 CUR-051 000-275 000-593試験トレーニング資料はあなたがIBMのC2180-175 CUR-051 000-275 000-593認定試験に合格することを助けます。この認証を持っていたら、あなたは自分の夢を実現できます。そうすると人生には意義があります。
IT-Passports.comが提供した問題集をショッピングカートに入れて100分の自信で試験に参加して、成功を楽しんで、一回だけIBMのC2180-175 CUR-051 000-275 000-593試験に合格するのが君は絶対後悔はしません。
試験番号:C2180-175問題集
試験科目:IBM 「IBM WebSphere Lombardi Edition V7.2, Development (Entry)」
問題と解答:全66問
試験番号:CUR-051問題集
試験科目:IBM 「IBM i2 Analyst Exam」
問題と解答:全106問
試験番号:000-275問題集
試験科目:IBM 「Blueworks Live IBM Business Process Manager Express or Standard Edition, V8.0 BPM Analysis」
問題と解答:全51問
試験番号:000-593問題集
試験科目:IBM 「IBM Tivoli Netcool/OMNIbus V7.4 Fundamentals」
問題と解答:全175問
IBMのC2180-175 CUR-051 000-275 000-593認定試験は人気があるIT認証に属するもので、野心家としてのIT専門家の念願です。このような受験生はC2180-175 CUR-051 000-275 000-593認定試験で高い点数を取得して、自分の構成ファイルは市場の需要と互換性があるように充分な準備をするのは必要です。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/000-593.html
NO.1 A customer has an existing Tivoli Distributed Monitoring V3.7 deployment.
Their environment includes machines running AT&T Unix.
Which statement is true?
A. ITM V5.1.1 supports these machines, so there are no upgrade issues.
B. The customer must set up a separate TMR to monitor the machines running Tivoli Distributed
Monitoring V3.7.
C. Tivoli Distributed Monitoring V3.7 and ITM V5.1.1 can coexist on the same TMR, but must be on
separate gateways.
D. Tivoli Distributed Monitoring V3.7 and ITM V5.1.1 can coexist on the same TMR, and they can
continue to monitor the machines with DM V3.7.
Answer: D
IBM過去問 000-593問題集 000-593 000-593
NO.2 When using the GUI to create a Tivoli senior administrator that will be using the desktop on a
Windows NT managed node, which user name must be entered on the Create Administrator dialog?
A. senior
B. nobody
C. tmersrvd
D. any account name that is valid on that Windows NT managed node
Answer: D
IBM参考書 000-593認証試験 000-593過去問 000-593問題集
NO.3 The customer wants to upgrade Tivoli Distributed Monitoring (Advanced Edition) V4.1 to ITM
V5.1.1. What should they do?
A. upgrade first to ITM V5.1 and then to ITM V5.1.1
B. install the latest DM V4.1 patches and then upgrade to ITM V5.1.1
C. install the latest DM V4.1 patches then upgrade to ITM V5.1 and then to ITM V5.1.1
D. upgrade directly from Tivoli Distributed Monitoring (Advanced Edition) V4.1 to ITM V5.1.1
Answer: A
IBM認定試験 000-593認定資格 000-593
NO.4 What administrator role is required to create an ITM Monitoring Profile?
A. user
B. super
C. senior
D. admin
Answer: C
IBM 000-593 000-593過去問
6. What command provides information to the configured Tivoli Business System Manager
CommonListener?
A. wdmcmd
B. wdmcollect
C. wdmheartbeat
D. wdmdiscovery
Answer: D
IBM 000-593 000-593参考書 000-593認証試験 000-593
7. A server administrator calls you one afternoon to inform you that he did not recieve an alert
from a monitor that should have caught a failed application service.
You remember distributing this particular Resource Model earlier in the morning.
You are unable to run a successful status check on the tmw2k engine from the Gateway.
Which two of the following selections will help in troubleshooting the failed Resource Model and
tmw2k engine? (Choose two.)
A. check status of MDist
B. check status of MDist 2
C. check status of endpoint
D. check status of resource model
E. remove the LCFNEW directory and execute 'wdmcmd'
Answer: B,C
IBM 000-593 000-593 000-593
8. A customer has the ITM Web Health Console running in a UNIX environment.
The error message "AMW4805E An error occurred while creating the graph" is displayed when
generating Historical or Online Metric graphs.
What UNIX environment variable needs to be set to correct the problem?
A. LANG
B. PATH
C. SHELL
D. DISPLAY
Answer: D
IBM 000-593 000-593
9. Which two statements are true about the wdmconfig command? (Choose two.)
A. The wdmconfig command is used to configure ITM resource models.
B. The wdmconfig command is used to query for information concerning the configuration of the
ITM gateway processes.
C. The wdmconfig command is used to query for information concerning the configuration of the
ITM endpoint processes.
D. The wdmconfig command is used to change the values of one or more configuration keys,
governing the operation of the ITM gateway processes.
E. The wdmconfig command is used to configure the values of one or more configuration keys,
governing the operation of the ITM endpoint processes.
Answer: B,D
IBM 000-593 000-593練習問題 000-593過去問
10. Which two tables are required to support MDist2? (Choose two.)
A. DIST_STATE
B. DIST_NODE_STATE
C. DIST_NODE_STATUS
D. DIST_STATE_STATUS
E. DIST_PROFILE_STATE
F. DIST_UNKNOWN_STATE
Answer: A,B
IBM認定資格 000-593 000-593 000-593認定試験 000-593認証試験
11. Which two basic functions are provided by the Tivoli Framework? (Choose two.)
A. IP routing
B. C2 security
C. NETBIOS routing
D. delegated administration
E. management by subscription
Answer: D,E
IBM認定試験 000-593認定試験 000-593 000-593参考書
12. On subsequent logins, which two events occur during an endpoint login, assuming the
endpoint can contact its assigned gateway? (Choose two.)
A. The endpoint reads its assigned endpoint gateway from the lcf.dat file.
B. The endpoint broadcasts its login using User Datagram Protocol (UDP).
C. The endpoint login request is received by all managed nodes in the TMR
D. The endpoint manager updates the endpoint gateway's endpoint list cache.
E. The assigned endpoint gateway checks its endpoint list cache for that endpoint.
Answer: A,E
IBM練習問題 000-593認定試験 000-593参考書 000-593参考書 000-593練習問題
13. Which command allows multihome hosts to function in the Tivoli environment?
A. odadmin odlist
B. odadmin reexec all
C. odadmin set_iom_by_name
D. odadmin allow_dynamic_ipaddr TRUE
Answer: C
IBM認証試験 000-593 000-593
14. What are the documented limitations for the number of supported endpoints within one
TMR?
A. 200
B. 2000
C. 20000
D. 200000
Answer: C
IBM 000-593参考書 000-593 000-593認定試験
15. Where must the Tivoli Java RDBMS Interface Module be installed?
A. all endpoints
B. any managed node configured as a RIM host
C. any machine where the MDist2 GUI is installed
D. any TMR server where Java applications access a database
Answer: C
IBM認定資格 000-593 000-593 000-593 000-593 000-593
NO.5 The customer wants the capability to automatically recover from a specific event using an
automated action.
Where does the Tivoli Administrator define this recovery action?
A. endpoint
B. Profile Manager
C. IBM Tivoli Workbench
D. IBM Tivoli Health Console
Answer: C
IBM認定資格 000-593認定資格 000-593 000-593認証試験 000-593問題集
没有评论:
发表评论