IT-Passports.comの専門家チームが君の需要を満たすために自分の経験と知識を利用してAmerican CollegeのHS330認定試験対策模擬テスト問題集が研究しました。模擬テスト問題集と真実の試験問題がよく似ています。一目でわかる最新の出題傾向でわかりやすい解説と充実の補充問題があります。
IT-Passports.comが提供した研修ツールはAmerican CollegeのHS330の認定試験に向けて学習資料やシミュレーション訓練宿題で、重要なのは試験に近い練習問題と解答を提供いたします。IT-Passports.com を選ばれば短時間にITの知識を身につけることができて、高い点数をとられます。
このインターネットが普及された時代に、どのような情報を得るのが非常に簡単なことだということを我々はよく知っていますが、品質と適用性の欠如が問題です。インターネットでAmerican CollegeのHS330試験トレーニング資料を探す人がたくさんいますが、どれが信頼できるか良く分からないです。ここで私はIT-Passports.comのAmerican CollegeのHS330試験トレーニング資料を勧めたいです。この資料はインターネットでのクリック率と好評率が一番高いです。IT-Passports.comはAmerican CollegeのHS330試験トレーニング資料の一部の問題と解答を無料に提供しますから、あなたは試用してから買うかどうかを決めることができます。
試験科目:Fundamentals of Estate Planning test
問題と解答:全400問
>>詳しい紹介はこちら
IT-Passports.comのトレーニング資料はあなたが試験の準備をしている知識をテストできて、一定の時間にあなたのパフォーマンスを評価することもできますから、あなたの成績と弱点を指示して、弱い点を改善して差し上げます。IT-Passports.comのAmerican CollegeのHS330試験トレーニング資料はさまざまなコアロジックのテーマを紹介します。そうしたら知識を習得するだけでなく、色々な技術と科目も理解できます。我々のトレーニング資料は実践の検証に合格したもので、資料の問題集が全面的で、価格が手頃ということを保証します。
長年にわたり、IT-Passports.comはずっとIT認定試験を受験する皆さんに最良かつ最も信頼できる参考資料を提供するために取り組んでいます。IT認定試験の出題範囲に対して、IT-Passports.comは豊富な経験を持っています。また、IT-Passports.comは数え切れない受験生を助け、皆さんの信頼と称賛を得ました。ですから、IT-Passports.comのHS330問題集の品質を疑わないでください。これは間違いなくあなたがHS330認定試験に合格することを保証できる問題集です。IT-Passports.comは試験に失敗すれば全額返金を保証します。このような保証があれば、IT-Passports.comのHS330問題集を購入しようか購入するまいかと躊躇する必要は全くないです。この問題集をミスすればあなたの大きな損失ですよ。
購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/HS330.html
NO.1 Which of the following is an example of a taxable gift for federal gift tax purposes?
A. A father gives his 19-year-old daughter a note promising to give her his Rolls Royce when she reaches
the age of 21.
B. Instead of parents paying an outside executive $60,000, a son runs their business for 8 months without
charging a fee.
C. The parents of a married son permit their son and his family to use a summer cottage that rents for
$3,000 per month on a rent-free basis.
D. A father cancels a $50,000 note his daughter gave him when he made a loan to her 2 years ago.
Answer: D
American College認証試験 HS330学習 HS330参考書 HS330学校
NO.2 The following are facts concerning a decedent's estate:
An executor elects to value the assets of the estate at the alternative valuation date 6 months after death.
Which of the following statements concerning the estate tax value of assets included in this estate is
correct?
Taxable estate $1,700,000
Pre-1977 taxable gifts 200,000
Post-1976 adjusted taxable gifts 50,000
Post-1976 gifts made to a qualified
charity
100,000
The tentative tax base of this estate is
A. $1,700,000
B. $1,750,000
C. $1,850,000
D. $1,900,000
Answer: B
American College会場 HS330認定資格 HS330入門 HS330練習問題
A. An annuity included in the gross estate that diminishes with the mere passage of time is includible at
the date of death value.
B. Property sold before the alternate valuation date is valued at the alternate valuation date.
C. Property that has increased in value since the date of death may be valued at the date of death if the
executor so elects.
D. Property distributed under the will before the alternate valuation date is valued at the date of death.
Answer:A
American College体験 HS330独学 HS330テスト HS330 HS330模擬 HS330費用
4. A father and son have been farming land owned by the father for the past 12 years. Just prior to his
death, the father was offered $1,200,000 for his farm because of its possible use as a shopping center.
The son would like to continue to farm the land if it can be included in his father's estate at its current use
value. Additional facts are:
1.Average annual gross rentals from nearby farms of similar acreage are $56,000.
2.Average annual state and local real estate taxes on the farm are $8,000.
NO.3 The interest rate for loans from the Federal Land Bank is 8 percent.
For federal estate tax purposes, the farm method valuation formula would result in a current use value for
the farm of
A. $500,000
B. $600,000
C. $700,000
D. $820,000
Answer: B
American College方法 HS330短期 HS330一発合格 HS330体験 HS330赤本
5. Which of the following types of real property ownership will be deemed to be a tenancy in common?
A. Two brothers own equal amounts of all the common stock in a corporation, the only asset of which is
real property.
B. Two brothers own equal undivided interests in a piece of real property, with each brother being able to
divest himself of his interest by sale, gift, or will.
C. Two brothers are equal partners in a general partnership that owns a piece of real property used in the
partnership business.
D. Two brothers own equal fractional interests in a piece of real property and at the death of one of the
brothers the survivor will own the entire piece of property.
Answer: B
American College合格点 HS330学校 HS330対策
6. Which of the following statements concerning property ownership by a married couple residing in a
community-property state is correct?
A. All property owned by the couple is community property.
B. Community property loses its identity when a couple moves from a community-property state to a
common-law state.
C. Property inherited by one spouse during a marriage becomes community property.
D. Income earned by one spouse becomes community property.
Answer: D
American College HS330教本 HS330番号 HS330教科書 HS330番号
7. Which of the following statements concerning a simple trust is correct?
A. Income and principal may be distributed to a qualified charity.
B. It receives a special tax deduction for income distributed to its beneficiaries.
C. Income is accumulated at the discretion of the trustee.
D. It limits the number of permissible beneficiaries.
Answer: B
American College認定資格 HS330試験 HS330攻略 HS330内容
8. On the advice of their attorney and accountant, Betsy and John have decided to make substantial
transfers. They would like to pass most of their considerable wealth to their grandchildren. Which of the
following statements concerning gifts made to their grandchildren is correct?
A. The GSTT annual exclusion may be utilized by Betsy and John for each grandchild during lifetime and
at death.
B. The value of Betsy and John's GSTT exemption amounts are slightly increased when used at death
rather than during lifetime.
C. The GSTT annual exclusion is unavailable for years in which Betsy and John make tuition gifts for the
grandchildren.
D. Betsy and John may elect to split any GSTT transfers to the grandchildren.
Answer: D
American College赤本 HS330 HS330教材 HS330合格点
9.The decedent, D, died this year. The facts concerning D estate are:
On January 1, 2004 a father gave his daughter a $200,000 straight (ordinary) life insurance policy on his
life.
Premiums are paid annually. The pertinent facts about the policy are:
Date of issue: July 1, 1992
Premium paid on July 1, 2003 $3,200
Gross estate $3,400,000
Marital deduction 0
Charitable deduction 600,000
Funeral & administration
expenses
80,000
Gifts made after 1976 170,000
State death taxes payable 192,000
What is D taxable estate?
A. $2,138,000
B. $2,358,000
C. $2,528,000
D. $2,720,000
Answer: C
American Collegeガイド HS330認定証 HS330体験
10.Terminal reserve on July 1, 2003 20,000 Terminal reserve on July 1, 2004 24,000 What is the value of
the policy for federal gift tax purposes?
A. $ 21,600
B. $ 23,200
C. $ 23,600
D. $200,000
Answer: C
American College短期 HS330割引 HS330過去 HS330割引 HS330会場
11. A married man has two adult sons. His entire estate is in excess of $1,500,000 and consists entirely of
probate assets. He wants to make certain that if he predeceases his wife she will receive all estate
income as long as she lives, and the assets remaining at her death will pass equally to their two sons. He
wants to pass all assets to this wife and sons as free of federal estate taxes as possible. To best
accomplish these objectives, the man should include which of the following estate plans in his will?
A. Establish a QTIP trust for half his estate and bequeath the remainder to his wife
B. Establish a marital deduction trust with a general power of appointment for half his estate and place the
remainder in a QTIP trust
C. Establish a bypass trust equal to the applicable exclusion amount and place the remainder of his
estate in a QTIP trust
D. Establish a QTIP trust for his entire estate
Answer: C
American College関節 HS330赤本 HS330独学 HS330科目 HS330教科書
12. Among the assets in a decedent's gross estate is stock in a closely held corporation that was left to a
nephew. The interest passing to the nephew is required to bear the burden of all estate taxes and
expenses. The relevant facts about this
estate are:
Adjusted gross estate $1,200,000
Fair market value of stock in the
closely held corporation 500,000
Administration and funeral
expenses
25,000
State inheritance taxes 40,000
Federal estate taxes 160,000
What amount of closely held corporate stock may be redeemed under IRC Section 303 so that the
redemption will be treated as a sale or exchange rather than a dividend distribution?
A. 0
B. $ 65,000
C. $225,000
D. $500,000
Answer: C
American Collegeガイド HS330 HS330試験
13. A married man died this year leaving a gross estate of $3,200,000. Additional facts concerning his
estate are: Administration expenses and debts $ 250,000 Marital deduction 1,200,000 Applicable credit
amount (2005) 555,800 Applicable exclusion amount (2005) 1,500,000 State death taxes payable 20,400
Under the Unified Rate Schedule for computing estate taxes if the amount with respect to which the
tentative tax to be computed is over $1,000,000 but not over $1,250,000, the tentative tax is $345,800,
plus 41 percent of the excess of such amount over $1,000,000. If the amount is over $1,250,000 but not
over $1,500,000, the tentative tax is then $448,300, plus 43 percent of the excess of such amount over
$1,250,000. If the amount is over $1,500,000 but not over $2,000,000, the tentative tax is then $555,800
plus 45% of the excess of such amount over $1,500,000. Based on these facts, the net federal estate tax
payable is
A. 0
B. $103,320
C. $123,720
D. $128,280
Answer: B
American College種類 HS330認定資格 HS330問題 HS330教本
14. Which of the following statements concerning both estates and complex trusts is correct?
A. Both must have more than one beneficiary.
B. Both come into being by operation of law.
C. Both are monitored by the courts.
D. Both are required to file income tax returns.
Answer: D
American College問題集 HS330攻略 HS330
15. A widow made the following cash gifts during the current year: Donee Amount of Gift
A qualified charity $40,000
A close friend 30,000
Her sister 5,000
Her daughter 15,000
Her brother 10,000
The total amount of the taxable gifts made this year was
A. $23,000
B. $45,000
C. $52,000
D. $95,000
Answer:A
American Collegeクラムメディア HS330問題集 HS330 HS330スクール HS330 HS330書籍
16. A man is planning to establish and fund a 20-year irrevocable trust for the benefit of his two sons,
aged 19 and 22, and plans to give the trustee power to sprinkle trust income. From the standpoint of
providing federal income, gift, and estate tax savings, which of the following would be the best choice of
trustee?
A. The grantor of the trust
B. The grantor's 70-year-old father
C. The grantor's 22-year-old son
D. A bank or trust company
Answer: D
American College HS330日記 HS330教育 HS330難易度
17. A man died in February of this year. Last year, when he learned that he had a terminal illness, he
immediately made the following gifts and filed the required gift tax return:
Fair Market Value
Gift of listed stock to a
qualified charity $100,000
Gift of listed bonds to his wife 200,000
Gift of a boat to his son 10,000
Gift of a sports car to his daughter
10,000
What amount must be brought back to the man's estate as an adjusted taxable gift in the calculation of his
federal estate taxes?
A. 0
B. $ 90,000
C. $280,000
D. $320,000
Answer:A
American College費用 HS330スクール HS330過去 HS330 HS330 vue
18. A widower dies leaving a net probate estate of $300,000. At the time of his death, his descendants are
as follows:
A son, Joe, who has no children;
A deceased daughter, Mary, whose two children, Irene and Sally, survive; and
A daughter, Anne, who has one child, Harry
Assuming that the widower's will provides for the distribution of his assets in equal shares to his children,
per stirpes,
which of the following correctly states the amounts each descendant will receive?
A. $100,000 to Joe, $50,000 to Irene, $50,000 to Sally, and $100,000 to Anne
B. $100,000 to Joe, $50,000 to Irene, $50,000 to Sally, $50,000 to Anne, and $50,000 to Harry
C. $75,000 to Joe, $75,000 to Irene, $75,000 to Sally, and $75,000 to Anne
D. $60,000 to Joe, $60,000 to Irene, $60,000 to Sally, $60,000 to Anne, and $60,000 to Harry
Answer:A
American College赤本 HS330教材 HS330練習問題
19. Which of the following areas of consideration present common ethical issues for the estate planner?
A. Contracts
B. Compatibility
C. Consistency
D. Compensation
Answer: D
American College模擬 HS330虎の巻 HS330過去問 HS330試験 HS330取得
20. A father deeded a house as a gift to his daughter in 1990 but retained the right to live in it until his
death. He died this
year, while still living in the house. The following are relevant facts:
The father bought the property in 1980 for $140,000. The fair market value of the property when the gift
was made in
1990 was $170,000. The father filed a timely gift tax return but paid no gift tax because of the applicable
credit amount.
The fair market value of the property at the father's death was $200,000. The daughter sold the property 3
months after
her father's death for $200,000. She had a gain of
A. 0
B. $130,000
C. $160,000
D. $200,000
Answer:A
American College PDF HS330 HS330認定証 HS330割引 HS330問題集 HS330対策
没有评论:
发表评论