2014年6月11日星期三

070-562試験過去問、070-620資格認定

IT-Passports.comの070-562参考書は間違いなくあなたが一番信頼できる070-562試験に関連する資料です。まだそれを信じていないなら、すぐに自分で体験してください。そうすると、きっと私の言葉を信じるようになります。IT-Passports.comのサイトをクリックして問題集のデモをダウンロードすることができますから、ご利用ください。PDF版でもソフト版でも提供されていますから、先ず体験して下さい。問題集の品質を自分自身で確かめましょう。

IT-Passports.com Microsoftの070-620試験資料は特別にデザインされたもので、IT領域のエリートが組み立てられた強い団体が受験生の皆様に向いて研究した資料です。認証試験に合格したら、あなたはIT領域で国際的な価値を表すことができます。IT-Passports.comには多くのダンプおよびトレーニング資料のサプライヤーがありますから、あなたが試験に受かることを保証します。IT-Passports.comは事実を通じて話しますから、奇跡が現れるときに我々が言ったすべての言葉を証明できます。

IT-Passports.comの問題集はIT専門家がMicrosoftの070-620認証試験について自分の知識と経験を利用して研究したものでございます。IT-Passports.comの問題集は真実試験の問題にとても似ていて、弊社のチームは自分の商品が自信を持っています。IT-Passports.comが提供した商品をご利用してください。もし失敗したら、全額で返金を保証いたします。

試験番号:070-562 認定資格
試験科目:TS: Microsoft .NET Framework 3.5, ASP.NET Application Development
問題と解答:全133問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:070-620 復習資料
試験科目:Microsoft Windows Vista, Configuring
問題と解答:全135問

>>詳しい紹介はこちら

IT-Passports.comにIT業界のエリートのグループがあって、彼達は自分の経験と専門知識を使ってMicrosoft 070-620認証試験に参加する方に対して問題集を研究続けています。

IT-Passports.comは実際の環境で本格的なMicrosoftの070-562の試験の準備過程を提供しています。もしあなたは初心者若しくは専門的な技能を高めたかったら、IT-Passports.comのMicrosoftの070-562の試験問題があなたが一歩一歩自分の念願に近くために助けを差し上げます。試験問題と解答に関する質問があるなら、当社は直後に解決方法を差し上げます。しかも、一年間の無料更新サービスを提供します。

IT-Passports.comのIT認証試験問題集は長年のトレーニング経験を持っています。IT-Passports.com Microsoftの070-562試験トレーニング資料は信頼できる製品です。当社のスタッフ は受験生の皆様が試験で高い点数を取ることを保証できるように、巨大な努力をして皆様に最新版の070-562試験トレーニング資料を提供しています。IT-Passports.com Microsoftの070-562試験材料は最も実用的なIT認定材料を提供することを確認することができます。

君はまだMicrosoft 070-562認証試験を通じての大きい難度が悩んでいますか? 君はまだMicrosoft 070-562認証試験に合格するために寝食を忘れて頑張って復習しますか? 早くてMicrosoft 070-562認証試験を通りたいですか?IT-Passports.comを選択しましょう!IT-Passports.comはきみのIT夢に向かって力になりますよ。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/070-562.html

NO.1 You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You write the following code fragment. (Line numbers are included for reference only.)
01 <asp:RequiredFieldValidator
02 ID="rfValidator1" runat="server"
03 Display="Dynamic" ControlToValidate="TextBox1"
04
05 >
06
07 </asp:RequiredFieldValidator>
08
09 <asp:ValidationSummary DisplayMode="List"
10 ID="ValidationSummary1" runat="server" />
You need to ensure that the error message displayed in the validation control is also displayed in the
validation summary list.
What should you do.?
A. Add the following code segment to line 06.
Required text in TextBox1
B. Add the following code segment to line 04.
Text="Required text in TextBox1"
C. Add the following code segment to line 04.
ErrorMessage="Required text in TextBox1"
D. Add the following code segment to line 04.
Text="Required text in TextBox1" ErrorMessage="ValidationSummary1"
Answer: C

Microsoft   070-562 PDF   070-562

NO.2 You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You add the following code fragment to the Web.config file of the application (Line numbers are
includedfor reference only).
01 <healthMonitoring>
02 <providers>
03 <add name="EventLogProvider"
type="System.Web.Management.EventLogWebEventProvider />
04 <add name="WmiWebEventProvider"
type="System.Web.Management.WmiWebEventProvider />
05 </providers>
06 <eventMappings>
07
08 </eventMappings>
09 <rules>
10 <add name="Security Rule" eventName="Security Event" provider="WmiWebEventProvider"
/>
11 <add name="AppError Rule" eventName="AppError Event" provider="EventLogProvider" />
12 </rules>
13 </healthMonitoring>
You need to configure Web Events to meet the following requirements:
Security-related Web Events are mapped to Microsoft Windows Management Instrumentation (WMI)
events.
Web Events caused by problems with configuration or application code are logged into the Windows
Application Event Log.
Which code fragment should you insert at line 07?
A. <add name="Security Event" type="System.Web.Management.WebAuditEvent"/>
<add name="AppError Event" type="System.Web.Management.WebRequestErrorEvent"/>
B. <add name="Security Event" type="System.Web.Management.WebAuditEvent"/>
<add name="AppError Event" type="System.Web.Management.WebErrorEvent"/>
C. <add name="Security Event" type="System.Web.Management.WebApplicationLifetimeEvent"/>
<add name="AppError Event" type="System.Web.Management.WebRequestErrorEvent"/>
D. <add name="Security Event" type="System.Web.Management.WebApplicationLifetimeEvent"/>
<add name="AppError Event" type="System.Web.Management.WebErrorEvent"/>
Answer: B

Microsoft   070-562ふりーく   070-562認定
Exam : 70-562
Title :
Version : Demo
TS: Microsoft .NET
Framework 3.5, ASP.NET
Application Development
1.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET
Framework version 3.5.
You add a TextBox control named TextBox1.
You write the following code segment for validation.
protected void CustomValidator1_ServerValidate(object source, ServerValidateEventArgs args) {
DateTime dt = String.IsNullOrEmpty(args.Value) ? DateTime.Now :
Convert.ToDateTime(args.Value);
args.IsValid = (DateTime.Now - dt).Days < 10;
}
You need to validate the value of TextBox1.
Which code fragment should you add to the Web page?
A. <asp:CustomValidator ID="CustomValidator1" runat="server" ControlToValidate="TextBox1"
onservervalidate="CustomValidator1_ServerValidate">
</asp:CustomValidator>
<asp:RequiredFieldValidator ID="RequiredFieldValidator1" runat="server" ControlToValidate="TextBox1"
EnableClientScript="false" InitialValue="<%= DateTime.Now; %>" >
</asp:RequiredFieldValidator>
B. <asp:CustomValidator ID="CustomValidator1" runat="server" ControlToValidate="TextBox1"
ValidateEmptyText="True" onservervalidate="CustomValidator1_ServerValidate">
</asp:CustomValidator>
<asp:CompareValidator ID="CompareValidator1" runat="server" Type="Date" EnableClientScript="true"
ControlToValidate="TextBox1" ValueToCompare="<%= DateTime.Now; %>">
</asp:CompareValidator>
C. <asp:CustomValidator ID="CustomValidator1" runat="server" ControlToValidate="TextBox1"
ValidateEmptyText="True" onservervalidate="CustomValidator1_ServerValidate">
</asp:CustomValidator>
<asp:RequiredFieldValidator ID="RequiredFieldValidator1" runat="server" ControlToValidate="TextBox1"
InitialValue="<%= DateTime.Now; %>" >
</asp:RequiredFieldValidator>
D. <asp:CustomValidator ID="CustomValidator1" runat="server" ControlToValidate="TextBox1"
ValidateEmptyText="True" onservervalidate="CustomValidator1_ServerValidate">
</asp:CustomValidator>
<asp:CompareValidator ID="CompareValidator1" runat="server" Type="Date" EnableClientScript="true"
ControlToValidate="TextBox1" Operator="DataTypeCheck" >
</asp:CompareValidator>
Answer: B

Microsoft参考書   070-562模擬   070-562認定証
2.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You write the following code fragment. (Line numbers are included for reference only.)
01 <asp:RequiredFieldValidator
02 ID="rfValidator1" runat="server"
03 Display="Dynamic" ControlToValidate="TextBox1"
04
05 >
06
07 </asp:RequiredFieldValidator>
08
09 <asp:ValidationSummary DisplayMode="List"
10 ID="ValidationSummary1" runat="server" />
You need to ensure that the error message displayed in the validation control is also displayed in the
validation summary list.
What should you do.?
A. Add the following code segment to line 06.
Required text in TextBox1
B. Add the following code segment to line 04.
Text="Required text in TextBox1"
C. Add the following code segment to line 04.
ErrorMessage="Required text in TextBox1"
D. Add the following code segment to line 04.
Text="Required text in TextBox1" ErrorMessage="ValidationSummary1"
Answer: C

Microsoft通信   070-562   070-562受験記
3.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You write the following code fragment.
<asp:DropDownList AutoPostBack="true" ID="DropDownList1" runat="server"
onselectedindexchanged="DropDownList1_SelectedIndexChanged">
<asp:ListItem>1</asp:ListItem>
<asp:ListItem>2</asp:ListItem>
<asp:ListItem>3</asp:ListItem>
</asp:DropDownList>
You also add a MultiView control named MultiView1 to the Web page. MultiView1 has three child View
controls.
You need to ensure that you can select the View controls by using the DropDownList1 DropDownList
control.
Which code segment should you use?
A. int idx = DropDownList1.SelectedIndex;
MultiView1.ActiveViewIndex = idx;
B. int idx = DropDownList1.SelectedIndex;
MultiView1.Views[idx].Visible = true;
C. int idx = int.Parse(DropDownList1.SelectedValue);
MultiView1.ActiveViewIndex = idx;
D. int idx = int.Parse(DropDownList1.SelectedValue);
MultiView1.Views[idx].Visible = true;
Answer: A

Microsoft費用   070-562   070-562認定証   070-562クラムメディア   070-562受験記
4.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You create two user controls named UserCtrlA.ascx and UserCtrlB.ascx. The user controls postback to
the server.
You create a new Web page that has the following ASPX code.
<asp:CheckBox ID="Chk" runat="server" oncheckedchanged="Chk_CheckedChanged"
AutoPostBack="true" />
<asp:PlaceHolder ID="PlHolder" runat="server"></asp:PlaceHolder>
To dynamically create the user controls, you write the following code segment for the Web page.
public void LoadControls() {
if (ViewState["CtrlA"] != null) {
Control c;
if ((bool)ViewState["CtrlA"] == true) {
c = LoadControl("UserCtrlA.ascx"); }
else {
c = LoadControl("UserCtrlB.ascx");
}
ID = "Ctrl";
PlHolder.Controls.Add(c);
}
}
protected void Chk_CheckedChanged(object sender, EventArgs e) {
ViewState["CtrlA"] = Chk.Checked;
PlHolder.Controls.Clear();
LoadControls();
}
You need to ensure that the user control that is displayed meets the following requirements:
It is recreated during postback
It retains its state.
Which method should you add to the Web page?
A. protected override object SaveViewState()
{
LoadControls();
return base.SaveViewState();
}
B. protected override void Render(HtmlTextWriter writer) {
LoadControls();
base.Render(writer);
}
C. protected override void OnLoadComplete(EventArgs e) {
base.OnLoadComplete(e);
LoadControls();
}
D. protected override void LoadViewState(object savedState) {
base.LoadViewState(savedState);
LoadControls();
}
Answer: D

Microsoft取得   070-562割引   070-562   070-562模擬
5.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
The application has a Web form file named MovieReviews.aspx.
The MovieReviews.aspx file connects to a LinqDataSource DataSource named LinqDataSource1 that
has a primary key named MovieID.
The application has a DetailsView control named DetailsView1.
The MovieReviews.aspx file contains the following code fragment. (Line numbers are included for
reference only.)
01 <asp:DetailsView ID="DetailsView1" runat="server" DataSourceID="LinqDataSource1"
02
03 />
04 <Fields>
05 <asp:BoundField DataField="MovieID" HeaderText="MovieID" InsertVisible="False"
ReadOnly="True" SortExpression="MovieID" />
06 <asp:BoundField DataField="Title" HeaderText="Title" SortExpression="Title" />
07 <asp:BoundField DataField="Theater" HeaderText="Theater" SortExpression="Theater" />
08 <asp:CommandField ShowDeleteButton="false" ShowEditButton="True"
ShowInsertButton="True" />
09 </Fields>
10 </asp:DetailsView>
You need to ensure that the users can insert and update content in the DetailsView1 control.
You also need to prevent duplication of the link button controls for the Edit and New operations.
Which code segment should you insert at line 02?
A. AllowPaging="false"
AutoGenerateRows="false"
B. AllowPaging="true"
AutoGenerateRows="false"
DataKeyNames="MovieID"
C. AllowPaging="true"
AutoGenerateDeleteButton="false"
AutoGenerateEditButton="true"
AutoGenerateInsertButton="true"
AutoGenerateRows="false"
D. AllowPaging="false"
AutoGenerateDeleteButton="false"
AutoGenerateEditButton="true"
AutoGenerateInsertButton="true"
AutoGenerateRows="false"
DataKeyNames="MovieID"
Answer: B

Microsoft認証試験   070-562講座   070-562参考書   070-562独学
6.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You add an XmlDataSource control named XmlDataSource1 to the Web page. XmlDataSource1 is bound
to an XML document with the following structure.
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
<clients>
<client ID="1" Name="John Evans" />
<client ID="2" Name="Mike Miller"/>
...
</clients>
You also write the following code segment in the code-behind file of the Web page.
protected void BulletedList1_Click(object sender, BulletedListEventArgs e) {
//...
}
You need to add a BulletedList control named BulletedList1 to the Web page that is bound to
XmlDataSource1.
Which code fragment should you use?
A. <asp:BulletedList ID="BulletedList1" runat="server" DisplayMode="LinkButton"
DataSource="XmlDataSource1"
DataTextField="Name" DataValueField="ID"
onclick="BulletedList1_Click">
</asp:BulletedList>
B. <asp:BulletedList ID="BulletedList1" runat="server" DisplayMode="HyperLink"
DataSourceID="XmlDataSource1" DataTextField="Name" DataMember="ID"
onclick="BulletedList1_Click">
</asp:BulletedList>
C. <asp:BulletedList ID="BulletedList1" runat="server" DisplayMode="LinkButton"
DataSourceID="XmlDataSource1" DataTextField="Name" DataValueField="ID"
onclick="BulletedList1_Click">
</asp:BulletedList>
D. <asp:BulletedList ID="BulletedList1" runat="server" DisplayMode="HyperLink"
DataSourceID="XmlDataSource1" DataTextField="ID" DataValueField="Name"
onclick="BulletedList1_Click">
</asp:BulletedList>
Answer: C

Microsoft   070-562種類   070-562割引
7.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You create the following controls:
A composite custom control named MyControl.
A templated custom control named OrderFormData.
You write the following code segment to override the method named CreateChildControls() in the
MyControl class. (Line numbers are included for reference only.)
01 protected override void CreateChildControls() {
02 Controls.Clear();
03 OrderFormData oFData = new OrderFormData("OrderForm");
04
05 }
You need to add the OrderFormData control to the MyControl control.
Which code segment should you insert at line 04?
A. Controls.Add(oFData);
B. Template.InstantiateIn(this);
Template.InstantiateIn(oFData);
C. Controls.Add(oFData);
this.Controls.Add(oFData);
D. this.TemplateControl = (TemplateControl)Template;
oFData.TemplateControl = (TemplateControl)Template;
Controls.Add(oFData);
Answer: B

Microsoft特典   070-562テスト   070-562学校   070-562 PDF
8.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5. You
create a Web page that contains the following two XML fragments. (Line numbers are included for
reference only.)
01 <script runat="server">
02
03 </script>
04 <asp:ListView ID="ListView1" runat="server"
05 DataSourceID="SqlDataSource1"
06
07 >
08 <ItemTemplate>
09 <td>
10 <asp:Label ID="LineTotalLabel" runat="server" Text='<%# Eval("LineTotal") %>' />
11 </td>
12 </ItemTemplate>
The SqlDataSource1 object retrieves the data from a Microsoft SQL Server 2005 database table. The
database table has a column named LineTotal.
You need to ensure that when the size of the LineTotal column value is greater than seven characters, the
column is displayed in red color.
What should you do?
A. Insert the following code segment at line 06.
OnItemDataBound="FmtClr"
Insert the following code segment at line 02.
protected void FmtClr (object sender, ListViewItemEventArgs e) {
Label LineTotal = (Label)e.Item.FindControl("LineTotalLabel");
if ( LineTotal.Text.Length > 7) {
LineTotal.ForeColor = Color.Red;
}
else {
LineTotal.ForeColor = Color.Black;
}
}
B. Insert the following code segment at line 06.
OnItemDataBound="FmtClr"
Insert the following code segment at line 02.
protected void FmtClr (object sender, ListViewItemEventArgs e) {
Label LineTotal = (Label)e.Item.FindControl("LineTotal");
if ( LineTotal.Text.Length > 7) {
LineTotal.ForeColor = Color.Red;
}
else {
LineTotal.ForeColor = Color.Black;
}
}
C. Insert the following code segment at line 06.
OnDataBinding="FmtClr"
Insert the following code segment at line 02.
protected void FmtClr(object sender, EventArgs e) {
Label LineTotal = new Label();
LineTotal.ID = "LineTotal";
if ( LineTotal.Text.Length > 7) {
LineTotal.ForeColor = Color.Red;
}
else {
LineTotal.ForeColor = Color.Black;
}
}
D. Insert the following code segment at line 06.
OnDataBound="FmtClr"
Insert the following code segment at line 02.
protected void FmtClr(object sender, EventArgs e) {
Label LineTotal = new Label();
LineTotal.ID = "LineTotalLabel";
if ( LineTotal.Text.Length > 7) {
LineTotal.ForeColor = Color.Red;
}
else {
LineTotal.ForeColor = Color.Black;
}
}
Answer: A

Microsoft   070-562テスト   070-562   070-562入門   070-562
9.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You create a Web page named Default.aspx in the root of the application. You add an
ImageResources.resx resource file in the App_GlobalResources folder. The ImageResources.resx file
contains a localized resource named LogoImageUrl.
You need to retrieve the value of LogoImageUrl.
Which code segment should you use?
A. string logoImageUrl = (string)GetLocalResourceObject("LogoImageUrl");
B. string logoImageUrl = (string)GetGlobalResourceObject("Default", "LogoImageUrl");
C. string logoImageUrl = (string)GetGlobalResourceObject("ImageResources", "LogoImageUrl");
D. string logoImageUrl = (string)GetLocalResourceObject("ImageResources.LogoImageUrl");
Answer: C

Microsoft初心者   070-562   070-562
10.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You create a Web page named enterName.aspx. The Web page contains a TextBox control named
txtName. The Web page cross posts to a page named displayName.aspx that contains a Label control
named lblName.
You need to ensure that the lblName Label control displays the text that was entered in the txtName
TextBox control.
Which code segment should you use?
A. lblName.Text = Request.QueryString["txtName"];
B. TextBox txtName = FindControl("txtName") as TextBox;
lblName.Text = txtName.Text;
C. TextBox txtName = Parent.FindControl("txtName") as TextBox;
lblName.Text = txtName.Text;
D. TextBox txtName = PreviousPage.FindControl("txtName") as TextBox;
lblName.Text = txtName.Text;
Answer: D

Microsoft通信   070-562番号   070-562教育   070-562方法   070-562
11.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You write the following code segment to create a class named MultimediaDownloader that implements
the IHttpHandler interface.
namespace Contoso.Web.UI {
public class MultimediaDownloader : IHttpHandler {
...
}
}
The MultimediaDownloader class performs the following tasks:
It returns the content of the multimedia files from the Web server
It processes requests for the files that have the .media file extension
The .media file extension is mapped to the aspnet_isapi.dll file in Microsoft IIS 6.0.
You need to configure the MultimediaDownloader class in the Web.config file of the application.
Which code fragment should you use?
A. <httpHandlers>
<add verb="*.media" path="*" validate="false" type="Contoso.Web.UI.MultimediaDownloader" />
</httpHandlers>
B. <httpHandlers>
<add verb="HEAD" path="*.media" validate="true" type="Contoso.Web.UI.MultimediaDownloader" />
</httpHandlers>
C. <httpHandlers>
<add verb="*" path="*.media" validate="false" type="Contoso.Web.UI.MultimediaDownloader" />
</httpHandlers>
D. <httpHandlers>
<add verb="GET,POST" path="*" validate="true" type="Contoso.Web.UI.MultimediaDownloader" />
</httpHandlers>
Answer: C

Microsoft合格率   070-562費用   070-562テスト   070-562番号
12.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
The application must redirect the original URL to a different ASPX page.
You need to ensure that the users cannot view the original URL after the page is executed.
You also need to ensure that each page execution requires only one request from the client browser.
What should you do?
A. Use the Server.Transfer method to transfer execution to the correct ASPX page.
B. Use the Response.Redirect method to transfer execution to the correct ASPX page.
C. Use the HttpContext.Current.RewritePath method to transfer execution to the correct ASPX page.
D. Add the Location: new URL value to the Response.Headers collection. Call the Response.End()
statement. Send the header to the client computer to transfer execution to the correct ASPX page.
Answer: C

Microsoft学習   070-562ガイド   070-562テスト   070-562教本   070-562テスト   070-562フリーク
13.You create a Microsoft ASP.NET Web application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
The Web site uses C# as the programming language. You plan to add a code file written in Microsoft
VB.NET to the application. This code segment will not be converted to C#.
You add the following code fragment to the Web.config file of the application.
<compilation debug="false">
<codeSubDirectories>
<add directoryName="VBCode"/>
</codeSubDirectories>
</compilation>
You need to ensure that the following requirements are met:
The existing VB.NET file can be used in the Web application
The file can be modified and compiled at run time
What should you do?
A. Create a new class library that uses VB.NET as the programming language.
Add the VB.NET code file to the class library. Add a reference to the class library in the application.
B. Create a new folder named VBCode at the root of the application. Place the VB.NET code file in this
new folder.
C. Create a new Microsoft Windows Communication Foundation (WCF) service project that uses VB.NET
as the programming language. Expose the VB.NET code functionality through the WCF service. Add a
service reference to the WCF service project in the application.
D. Create a new folder named VBCode inside the App_Code folder of the application. Place the VB.NET
code file in this new folder.
Answer: D

Microsoft認定資格   070-562   070-562独学   070-562過去問   070-562
14.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You create a custom Web user control named SharedControl. The control will be compiled as a library.
You write the following code segment for the SharedControl control. (Line numbers are included for
reference only.)
01 protected override void OnInit(EventArgs e)
02 {
03 base.OnInit(e);
04
05 }
All the master pages in the ASP.NET application contain the following directive.
<%@ Master Language="C#" EnableViewState="false" %>
You need to ensure that the state of the SharedControl control can persist on the pages that reference a
master page.
Which code segment should you insert at line 04?
A. Page.RegisterRequiresPostBack(this);
B. Page.RegisterRequiresControlState(this);
C. Page.UnregisterRequiresControlState(this);
D. Page.RegisterStartupScript("SharedControl","server");
Answer: B

Microsoft   070-562   070-562通信   070-562問題
15.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5. The
application runs on Microsoft IIS 6.0.
You create a page named oldPage.aspx.
You need to ensure that the following requirements are met when a user attempts to access the page:
The browser diplays the URL of the oldPage.aspx page.
The browser displays the page named newPage.aspx
Which code segment should you use?
A. Server.Transfer("newPage.aspx");
B. Response.Redirect("newPage.aspx");
C. if (Request.Url.UserEscaped) {
Server.TransferRequest("newPage.aspx");
}
else {
Response.Redirect("newPage.aspx", true);
}
D. if (Request.Url.UserEscaped) {
Response.RedirectLocation = "oldPage.aspx";
Response.Redirect("newPage.aspx", true);
}
else {
Response.Redirect("newPage.aspx");
}
Answer: A

Microsoft   070-562過去問   070-562科目
16.You modify an existing Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version
3.5.
You add a theme to the ASP.NET application.
You need to apply the theme to override any settings of individual controls.
What should you do?
A. In the Web.config file of the application, set the Theme attribute of the pages element to the name of
the theme.
B. In the Web.config file of the application, set the StyleSheetTheme attribute of the pages element to the
name of the theme.
C. Add a master page to the application. In the @Master directive, set the Theme attribute to the name of
the theme.
D. Add a master page to the application. In the @Master directive, set the StyleSheetTheme attribute to
the name of the theme.
Answer: A

Microsoft PDF   070-562   070-562独学   070-562日記   070-562認定証   070-562種類
17.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5. The
application has a mobile Web form that contains the following ObjectList control.
<mobile:ObjectList ID="ObjectListCtrl" OnItemCommand="ObjectListCtrl_ItemCommand"
Runat="server">
<Command Name="CmdDisplayDetails" Text="Details" />
<Command Name="CmdRemove" Text="Remove" />
</mobile:ObjectList>
You create an event handler named ObjectListCtrl_ItemCommand.
You need to ensure that the ObjectListCtrl_ItemCommand handler detects the selection of the
CmdDisplayDetails item.
Which code segment should you write?
A. public void ObjectListCtrl_ItemCommand(object sender, ObjectListCommandEventArgs e) {
if (e.CommandName == "CmdDisplayDetails") {
}
}
B. public void ObjectListCtrl_ItemCommand(object sender, ObjectListCommandEventArgs e) {
if (e.CommandArgument.ToString() == "CmdDisplayDetails") {
}
}
C. public void ObjectListCtrl_ItemCommand(object sender, ObjectListCommandEventArgs e) {
ObjectListCommand cmd = sender as ObjectListCommand;
if (cmd.Name == "CmdDisplayDetails") {
}
}
D. public void ObjectListCtrl_ItemCommand(object sender, ObjectListCommandEventArgs e) {
ObjectListCommand cmd = e.CommandSource as ObjectListCommand;
if (cmd.Name == "CmdDisplayDetails") {
}
}
Answer: A

Microsoft   070-562認定証   070-562受験記
18.You create a Microsoft ASP.NET Web application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
The application contains the following device filter element in the Web.config file.
<filter name="isHtml" compare="PreferredRenderingType"argument="html32" />
The application contains a Web page that has the following image control. (Line numbers are included for
reference only.)
01 <mobile:Image ID="imgCtrl" Runat="server">
03 </mobile:Image>
You need to ensure that the following conditions are met:
The imgCtrl Image control displays he highRes.jpg file if the Web browser supports html.
The imgCtrl Image control displays lowRes.gif if the Web browser does not support html
Which DeviceSpecific element should you insert at line 02?
A. <DeviceSpecific>
<Choice Filter="isHtml" ImageUrl="highRes.jpg" />
<Choice ImageUrl="lowRes.gif" />
</DeviceSpecific>
B. <DeviceSpecific>
<Choice Filter="isHtml" Argument="false" ImageUrl="highRes.jpg" />
<Choice Filter="isHtml" Argument="true" ImageUrl="lowRes.gif" />
</DeviceSpecific>
C. <DeviceSpecific>
<Choice Filter="PreferredRenderingType" ImageUrl="highRes.jpg" />
<Choice ImageUrl="lowRes.gif" />
</DeviceSpecific>
D. <DeviceSpecific>
<Choice Filter="PreferredRenderingType" Argument="false" ImageUrl="highRes.jpg" />
<Choice Filter="PreferredRenderingType" Argument="true" ImageUrl="lowRes.gif" />
</DeviceSpecific>
Answer: A

Microsoft認定資格   070-562教材   070-562対策   070-562スクール   070-562試験
19.You create a Microsoft ASP.NET Web application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
When you review the application performance counters, you discover that there is an unexpected
increase in the value of the Application Restarts counter.
You need to identify the reasons for this increase.
What are three possible reasons that could cause this increase? (Each correct answer presents a
complete solution. Choose three.)
A. Restart of the Microsoft IIS 6.0 host.
B. Restart of the Microsoft Windows Server 2003 that hosts the Web application.
C. Addition of a new assembly in the Bin directory of the application.
D. Addition of a code segment that requires recompilation to the ASP.NET Web application.
E. Enabling of HTTP compression in the Microsoft IIS 6.0 manager for the application.
F. Modification to the Web.config file in the system.web section for debugging the application.
Answer: CDF

Microsoft   070-562過去問   070-562合格点   070-562
20.You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You add the following code fragment to the Web.config file of the application (Line numbers are
includedfor reference only).
01 <healthMonitoring>
02 <providers>
03 <add name="EventLogProvider"
type="System.Web.Management.EventLogWebEventProvider />
04 <add name="WmiWebEventProvider"
type="System.Web.Management.WmiWebEventProvider />
05 </providers>
06 <eventMappings>
07
08 </eventMappings>
09 <rules>
10 <add name="Security Rule" eventName="Security Event" provider="WmiWebEventProvider"
/>
11 <add name="AppError Rule" eventName="AppError Event" provider="EventLogProvider" />
12 </rules>
13 </healthMonitoring>
You need to configure Web Events to meet the following requirements:
Security-related Web Events are mapped to Microsoft Windows Management Instrumentation (WMI)
events.
Web Events caused by problems with configuration or application code are logged into the Windows
Application Event Log.
Which code fragment should you insert at line 07?
A. <add name="Security Event" type="System.Web.Management.WebAuditEvent"/>
<add name="AppError Event" type="System.Web.Management.WebRequestErrorEvent"/>
B. <add name="Security Event" type="System.Web.Management.WebAuditEvent"/>
<add name="AppError Event" type="System.Web.Management.WebErrorEvent"/>
C. <add name="Security Event" type="System.Web.Management.WebApplicationLifetimeEvent"/>
<add name="AppError Event" type="System.Web.Management.WebRequestErrorEvent"/>
D. <add name="Security Event" type="System.Web.Management.WebApplicationLifetimeEvent"/>
<add name="AppError Event" type="System.Web.Management.WebErrorEvent"/>
Answer: B

Microsoft   070-562認定   070-562内容   070-562対策   070-562練習問題   070-562関節

NO.3 You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You write the following code fragment.
<asp:DropDownList AutoPostBack="true" ID="DropDownList1" runat="server"
onselectedindexchanged="DropDownList1_SelectedIndexChanged">
<asp:ListItem>1</asp:ListItem>
<asp:ListItem>2</asp:ListItem>
<asp:ListItem>3</asp:ListItem>
</asp:DropDownList>
You also add a MultiView control named MultiView1 to the Web page. MultiView1 has three child View
controls.
You need to ensure that you can select the View controls by using the DropDownList1 DropDownList
control.
Which code segment should you use?
A. int idx = DropDownList1.SelectedIndex;
MultiView1.ActiveViewIndex = idx;
B. int idx = DropDownList1.SelectedIndex;
MultiView1.Views[idx].Visible = true;
C. int idx = int.Parse(DropDownList1.SelectedValue);
MultiView1.ActiveViewIndex = idx;
D. int idx = int.Parse(DropDownList1.SelectedValue);
MultiView1.Views[idx].Visible = true;
Answer: A

Microsoft勉強法   070-562   070-562問題集   070-562   070-562

NO.4 You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You write the following code segment to create a class named MultimediaDownloader that implements
the IHttpHandler interface.
namespace Contoso.Web.UI {
public class MultimediaDownloader : IHttpHandler {
...
}
}
The MultimediaDownloader class performs the following tasks:
It returns the content of the multimedia files from the Web server
It processes requests for the files that have the .media file extension
The .media file extension is mapped to the aspnet_isapi.dll file in Microsoft IIS 6.0.
You need to configure the MultimediaDownloader class in the Web.config file of the application.
Which code fragment should you use?
A. <httpHandlers>
<add verb="*.media" path="*" validate="false" type="Contoso.Web.UI.MultimediaDownloader" />
</httpHandlers>
B. <httpHandlers>
<add verb="HEAD" path="*.media" validate="true" type="Contoso.Web.UI.MultimediaDownloader" />
</httpHandlers>
C. <httpHandlers>
<add verb="*" path="*.media" validate="false" type="Contoso.Web.UI.MultimediaDownloader" />
</httpHandlers>
D. <httpHandlers>
<add verb="GET,POST" path="*" validate="true" type="Contoso.Web.UI.MultimediaDownloader" />
</httpHandlers>
Answer: C

Microsoft   070-562虎の巻   070-562講座   070-562日記

NO.5 You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5. The
application runs on Microsoft IIS 6.0.
You create a page named oldPage.aspx.
You need to ensure that the following requirements are met when a user attempts to access the page:
The browser diplays the URL of the oldPage.aspx page.
The browser displays the page named newPage.aspx
Which code segment should you use?
A. Server.Transfer("newPage.aspx");
B. Response.Redirect("newPage.aspx");
C. if (Request.Url.UserEscaped) {
Server.TransferRequest("newPage.aspx");
}
else {
Response.Redirect("newPage.aspx", true);
}
D. if (Request.Url.UserEscaped) {
Response.RedirectLocation = "oldPage.aspx";
Response.Redirect("newPage.aspx", true);
}
else {
Response.Redirect("newPage.aspx");
}
Answer: A

Microsoft独学   070-562   070-562合格率

NO.6 You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You create a Web page named Default.aspx in the root of the application. You add an
ImageResources.resx resource file in the App_GlobalResources folder. The ImageResources.resx file
contains a localized resource named LogoImageUrl.
You need to retrieve the value of LogoImageUrl.
Which code segment should you use?
A. string logoImageUrl = (string)GetLocalResourceObject("LogoImageUrl");
B. string logoImageUrl = (string)GetGlobalResourceObject("Default", "LogoImageUrl");
C. string logoImageUrl = (string)GetGlobalResourceObject("ImageResources", "LogoImageUrl");
D. string logoImageUrl = (string)GetLocalResourceObject("ImageResources.LogoImageUrl");
Answer: C

Microsoft   070-562   070-562入門

NO.7 You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET Framework version 3.5.
You create a custom Web user control named SharedControl. The control will be compiled as a library.
You write the following code segment for the SharedControl control. (Line numbers are included for
reference only.)
01 protected override void OnInit(EventArgs e)
02 {
03 base.OnInit(e);
04
05 }
All the master pages in the ASP.NET application contain the following directive.
<%@ Master Language="C#" EnableViewState="false" %>
You need to ensure that the state of the SharedControl control can persist on the pages that reference a
master page.
Which code segment should you insert at line 04?
A. Page.RegisterRequiresPostBack(this);
B. Page.RegisterRequiresControlState(this);
C. Page.UnregisterRequiresControlState(this);
D. Page.RegisterStartupScript("SharedControl","server");
Answer: B

Microsoft取得   070-562   070-562試験

NO.8 You create a Microsoft ASP.NET application by using the Microsoft .NET
Framework version 3.5.
You add a TextBox control named TextBox1.
You write the following code segment for validation.
protected void CustomValidator1_ServerValidate(object source, ServerValidateEventArgs args) {
DateTime dt = String.IsNullOrEmpty(args.Value) ? DateTime.Now :
Convert.ToDateTime(args.Value);
args.IsValid = (DateTime.Now - dt).Days < 10;
}
You need to validate the value of TextBox1.
Which code fragment should you add to the Web page?
A. <asp:CustomValidator ID="CustomValidator1" runat="server" ControlToValidate="TextBox1"
onservervalidate="CustomValidator1_ServerValidate">
</asp:CustomValidator>
<asp:RequiredFieldValidator ID="RequiredFieldValidator1" runat="server" ControlToValidate="TextBox1"
EnableClientScript="false" InitialValue="<%= DateTime.Now; %>" >
</asp:RequiredFieldValidator>
B. <asp:CustomValidator ID="CustomValidator1" runat="server" ControlToValidate="TextBox1"
ValidateEmptyText="True" onservervalidate="CustomValidator1_ServerValidate">
</asp:CustomValidator>
<asp:CompareValidator ID="CompareValidator1" runat="server" Type="Date" EnableClientScript="true"
ControlToValidate="TextBox1" ValueToCompare="<%= DateTime.Now; %>">
</asp:CompareValidator>
C. <asp:CustomValidator ID="CustomValidator1" runat="server" ControlToValidate="TextBox1"
ValidateEmptyText="True" onservervalidate="CustomValidator1_ServerValidate">
</asp:CustomValidator>
<asp:RequiredFieldValidator ID="RequiredFieldValidator1" runat="server" ControlToValidate="TextBox1"
InitialValue="<%= DateTime.Now; %>" >
</asp:RequiredFieldValidator>
D. <asp:CustomValidator ID="CustomValidator1" runat="server" ControlToValidate="TextBox1"
ValidateEmptyText="True" onservervalidate="CustomValidator1_ServerValidate">
</asp:CustomValidator>
<asp:CompareValidator ID="CompareValidator1" runat="server" Type="Date" EnableClientScript="true"
ControlToValidate="TextBox1" Operator="DataTypeCheck" >
</asp:CompareValidator>
Answer: B

Microsoft   070-562過去問   070-562参考書

没有评论:

发表评论