2014年9月20日星期六

VCAW510試験過去問、VCP510PSE参考書勉強、VCP550参考書勉強

「私はだめです。」という話を永遠に言わないでください。これは皆さんのためのアドバイスです。難しいVMwareのVCAW510認定試験に合格する能力を持たないと思っても、あなたは効率的な骨の折れないトレーニングツールを選んで試験に合格させることができます。IT-Passports.comのVMwareのVCAW510試験トレーニング資料はとても良いトレーニングツールで、100パーセントの合格率を保証します。それに、資料の値段は手頃です。IT-Passports.comを利用したらあなたはきっと大いに利益を得ることができます。ですから、「私はだめです。」という話を言わないでください。諦めないのなら、希望が現れています。あなたの希望はIT-Passports.comのVMwareのVCAW510試験トレーニング資料にありますから、速く掴みましょう。

VMwareのVCP510PSE認定試験がIT業界には極めて重要な地位があるがよく分かりましょう。試験に合格するのは簡単ではないもよくわかりましょう。“簡単に合格できる方法がありますか?”答えはもちろんですよ。IT-Passports.comはこの問題を着々解決できますよ。IT専門家がVMwareのVCP510PSE認定試験に関する特別な問題集を開発しています。それをもって、試験は問題になりませんよ。

君はまずネットで無料な部分のVMware認証試験をダウンロードして現場の試験の雰囲気を感じて試験に上手になりますよ。VMwareのVCP550認証試験に失敗したら弊社は全額で返金するのを保証いたします。

IT-Passports.comのVMwareのVCP510PSE試験トレーニング資料はあなたがリスクフリー購入することを保証します。購入する前に、あなたはIT-Passports.comが提供した無料な一部の問題と解答をダウンロードして使ってみることができます。IT-Passports.comの問題集の高品質とウェブのインタ—フェ—スが優しいことを見せます。それに、我々は一年間の無料更新サービスを提供します。失敗しましたら、当社は全額で返金して、あなたの利益を保障します。IT-Passports.comが提供した資料は実用性が高くて、絶対あなたに向いています。

試験番号:VCAW510 復習資料
試験科目:VMware Certified Associate - Workforce Mobility (VCAWM)
問題と解答:全93問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:VCP510PSE 資格問題集
試験科目:VMware Certified Professional 5 - Data Center Virtualization PSE
問題と解答:全318問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:VCP550 参考書勉強
試験科目:VMware Certified Professional on vSphere 5 Exam
問題と解答:全267問

>>詳しい紹介はこちら

IT-Passports.com を選択して100%の合格率を確保することができて、もし試験に失敗したら、IT-Passports.comが全額で返金いたします。

IT-Passports.comのVMwareのVCP550試験トレーニング資料を利用したら、最新のVMwareのVCP550認定試験の問題と解答を得られます。そうしたらIT-Passports.comのVMwareのVCP550試験に合格することができるようになります。IT-Passports.comのVMwareのVCP550試験に合格することはあなたのキャリアを助けられて、将来の異なる環境でチャンスを与えます。IT-Passports.comのVMwareのVCP550試験トレーニング資料はあなたが完全に問題と問題に含まれているコンセプトを理解できることを保証しますから、あなたは気楽に一回で試験に合格することができます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/VCP510PSE.html

NO.1 What are three valid objects to place in a vApp? (Choose three.)
A. Folders
B. Hosts
C. Resource pools
D. vApps
E. Virtual machines
Answer: C,D,E

VMwareスクール   VCP510PSE問題集   VCP510PSEふりーく   VCP510PSE合格率

NO.2 Which two conditions prevent the application of a host profile to an ESXi 5.x host? (Choose
two.)
A. The host has multiple profiles attached.
B. The host has not been placed into maintenance mode.
C. The host is running virtual machines.
D. The host is an ESXi host.
Answer: B,C

VMware試験   VCP510PSE参考書   VCP510PSE入門

NO.3 An administrator notices that when a virtual machine is placed into a resource pool, a warning
indicates that the virtual machine will receive a very large percentage of the total shares for
memory. Which action can be taken to resolve this problem?
A. Increase the memory resource allocation to the resource pool.
B. Increase the share value for the resource pool.
C. Change the shares setting from custom to high, medium, or low for the virtual machine.
D. Decrease the memory allocation for the virtual machine.
Answer: C

VMwareふりーく   VCP510PSE   VCP510PSE会場   VCP510PSE
Explanation:
The Memory Resources panel lets you allocate memory resources for a virtual machine and specify
reservations, limits, and shares. Symbolic values Low, Normal, High, and Custom are compared to
the sum of all shares of all virtual machines on the server and, on an ESX host, the service console.
By decreasing the memory share of a particular system, it receives less memory out of the total
available memory.

NO.4 An administrator has recently upgraded their Update Manager infrastructure to vSphere 5.x.
Several hosts and virtual machines have not been upgraded yet.
Which vSphere component when upgraded will have the least impact to the existing environment?
A. Virtual Machine Hardware
B. ESX Hosts
C. VMFS datastores
D. VMware Tools
Answer: D

VMware合格点   VCP510PSE攻略   VCP510PSEフリーク   VCP510PSE認定   VCP510PSE初心者   VCP510PSE試験

NO.5 An administrator is troubleshooting an ESXi 5.x host and needs to export diagnostic
information. The host is currently managed by a vCenter Server instance.
Which two ways can the information be gathered using the vSphere Client? (Choose two.)
A. Select Home. Under Administration, click System Logs and click the Export System Logs button.
Select the affected ESXi host. Select Select All. Select a location and click Finish.
B. In the vSphere Client, select the affected ESXi host. Right-click the host and select Export
Diagnostic Data. Select a location and click OK.
C. Log in to the ESXi host locally, Select Export System Logs.
D. In the vSphere Client, select the affected ESXi host. Select File, Export and Export System Logs.
Select Select All. Select a location and click Finish.
Answer: A,D

VMware難易度   VCP510PSE   VCP510PSE試験   VCP510PSE合格率

NO.6 Under which two conditions can vStorage APIs for Array Integration (VAAI) provide a
performance benefit? (Choose two.)
A. When a virtual disk has VMDK files stored on an NFS datastore.
B. When a virtual disk is created using the New Virtual Machine wizard.
C. When cloning a virtual machine with snapshots.
D. When a virtual disk is deleted.
Answer: A,D

VMware書籍   VCP510PSE費用   VCP510PSE受験記   VCP510PSE教材

NO.7 An administrator selects the Profile Compliance tab of a vSphere cluster, then selects Check
Compliance Now. Which features requirements are not checked by this?
A. vMotion
B. Fault Tolerance
C. DRS
D. Host Profiles
Answer: D

VMware過去   VCP510PSE模擬   VCP510PSEスクール
10. An administrator is editing the IP allocation policy for a vApp. Which three options are
available? (Choose three.)
A. Automatic
B. Roaming
C. Transient
D. DHCP
E. Fixed
Answer: C,D,E

VMware費用   VCP510PSE   VCP510PSE取得   VCP510PSE攻略
11. An administrator views the Fault Tolerance pane of the Summary tab of a virtual machine
and finds that the current status is Not Protected.
What are two vSphere Fault Tolerance states that would cause the virtual machine to not be
protected? (Choose two.)
A. Stopped - Fault Tolerance has been stopped on the secondary virtual machine.
B. Need Secondary VM - The primary virtual machine is running without a secondary virtual
machine and is not protected
C. Need Primary VM - The secondary virtual machine is running, and a new primary virtual machine
cannot be generated.
D. Disabled - Fault Tolerance is disabled.
Answer: B,D

VMware   VCP510PSE練習問題   VCP510PSE科目   VCP510PSE講座
12. Which VMware solution uses the security of a vSphere implementation and provides
linked-clone technology to virtual desktops?
A. VMware ACE
B. VMware View
C. VMware Workstation
D. VMware ThinApp
Answer: B

VMware   VCP510PSE   VCP510PSE練習問題
Explanation:
Reference: http://www.vmware.com/files/pdf/VMware-View-4-Composer-DS-EN.pdf (page 1, last
paragraph)
13. An administrator is working to update the hosts and virtual machines in a vSphere 5.x
deployment using Update Manager Baselines.
Other than host patches, which three items require a separate procedure or process to update?
(Choose three.)
A. Operating system patches
B. Virtual Appliance updates
C. Virtual Machine Virtual Hardware upgrades
D. VMware Tools on machines without VMware Tools already installed
E. Application patches within the virtual machine
Answer: A,D,E

VMware科目   VCP510PSE認証試験   VCP510PSE会場
14. An administrator is working to implement Storage Profiles in their environment.
Which two ways can storage capabilities be generated? (Choose two.)
A. They are generated by Datastore Clusters as LUNs are added to the cluster.
B. They are automatically determined by the Storage Profile when it is created.
C. They can be retrieved from the array through the VMware APIs for Storage Awareness (VASA).
D. They can be manually generated by the administrator.
Answer: C,D

VMware   VCP510PSE学校   VCP510PSE学校   VCP510PSE教材   VCP510PSE対策
Explanation:
Understanding Storage Capabilities
A storage capability outlines the quality of service that a storage system can deliver.
It is a guarantee that the storage system can provide a specific set of characteristics for capacity,
performance, availability, redundancy, and so on.
If a storage system uses Storage APIs - Storage Awareness, it informs vCenter Server that it can
guarantee a specific set of storage features by presenting them as a storage capability. vCenter
Server recognizes the capability and adds it to the list of storage capabilities in the Manage Storage
Capabilities dialog box. Such storage capabilities are system-defined. vCenter Server assigns the
system-defined storage capability to each datastore that you create from that storage system.
NOTE:
Because multiple system capabilities for a datastore are not supported, a datastore that spans
several extents assumes the system capability of only one of its extents.
You can create user-defined storage capabilities and associate them with datastores.
You should associate the same user-defined capability with datastores that guarantee the same
level of storage capabilities. You can associate a user-defined capability with a datastore that already
has a system-defined capability. A datastore can have only one system-defined and only one
userdefined capability at a time.
15. An administrator has created a virtual machine that will be accessed from a public kiosk.
Management has requested that the virtual machine be reset to a known state once a week or on
demand if requested.
Which method is the simplest way to meet this requirement?
A. Configure the storage array to be vSphere aware and script routine array snapshot restores of the
datastore.
B. Implement a 3rd party imaging server and PXE boot the virtual machine off a static image.
C. Set the VMDKs of the virtual machine to be Independent-Nonpersistent and schedule restarts of
the virtual machine.
D. Create Nonpersistent disks for the virtual machine and set the guest OS to reboot once a week.
Answer: C

VMware費用   VCP510PSE種類   VCP510PSE番号   VCP510PSE
16. Which three Storage I/O Control conditions might trigger the Non-VI workload detected on
the datastore alarm? (Choose three.)
A. The datastore is connected to an ESX/ESXi 4.0 host that does not support Storage I/O Control.
B. The datastore is on an array that is performing system tasks such as replication.
C. The datastore is utilizing active/passive multipathing or NMP (Native Multi-Pathing).
D. The datastore is storing virtual machines with one or more snapshots.
E. The datastore is connected to an ESX/ESXi 4.0 host that is not managed by vCenter.
Answer: A,B,E

VMware認証試験   VCP510PSE   VCP510PSEガイド   VCP510PSEふりーく   VCP510PSE
Explanation:
http://kb.vmware.com/selfservice/microsites/search.do?language=en_US&cmd=displayKC&externa
lId=1020651
http://pubs.vmware.com/vsphere-50/topic/com.vmware.vsphere.troubleshooting.doc_50/GUID38F
95285-DB4F-462F-AFD7-0F4D812B085F.html
17. An administrator has deployed vCenter Data Recovery and wants the largest possible
de-duplication store. Which three storage options can be used? (Choose three.)
A. Two CIFS shares
B. Two RDMs on a FCP array
C. One NFS mount on the ESXi host and one RDMs on an iSCSI array
D. One CIFS share and one FCP RDM
E. Two NFS mounts on the ESXi host
Answer: B,C,E

VMware参考書   VCP510PSE講座   VCP510PSE PDF   VCP510PSE
18. Which two conditions must exist on all hosts in the cluster if Enhanced vMotion
Compatibility (EVC) is used? (Choose two.)
A. The cluster must be enabled for DRS.
B. All hosts in the cluster must be running ESX/ESXi 3.5 Update 2 or later.
C. All hosts in the cluster must have hardware virtualization support enabled.
D. The cluster must be enabled for HA.
Answer: B,C

VMware初心者   VCP510PSE割引   VCP510PSE   VCP510PSE過去問
19. What are three true statements about quiescing virtual machine snapshots? (Choose three.)
A. vSphere snapshot quiescing only occurs on Windows guest OSes.
B. The quiescing operation is automatic with any snapshot.
C. The quiescing operation varies by guest OS.
D. Quiescing should occur before array-based snapshots to ensure consistency.
E. VMware Tools is required for quiescing to be successful.
Answer: C,D,E

VMware   VCP510PSE模擬   VCP510PSE試験   VCP510PSE模擬
20. An administrator has just finished deploying a vApp for a web service. What three options
are available to the administrator for IP allocation within the vApp? (Choose three.)
A. Transient
B. Fixed
C. DHCP
D. Bridged
E. NAT
Answer: A,B,C

VMwareガイド   VCP510PSE講座   VCP510PSE認定証   VCP510PSE   VCP510PSE PDF
21. An administrator takes a vSphere snapshot of a virtual machine and applies an OS update.
After confirming the update the administrator cannot enable Fault Tolerance on the virtual machine
and suspects there are snapshots that have not been consolidated.
Which two operations can the administrator perform to verify consolidation is needed? (Choose
two.)
A. Expose the Needs Consolidation column in the virtual machines tab of the host.
B. Browse the datastore containing the vmdk files and look for files with the "-delta.vmdk"
extension.
C. Expose the Needs Consolidation column in the virtual machine summary tab.
D. Select and run the vSphere Cluster HealthCheck from the right-click menu of the cluster object.
Answer: A,B

VMware試験   VCP510PSE参考書   VCP510PSE特典
22. An administrator is enabling Enhanced vMotion Compatibility (EVC) in a DRS cluster. The
administrator wants only hosts with the newest Intel processors added to the cluster.
Which setting satisfies this requirement?
A. The baseline with the most CPUs listed
B. The baseline with the fewest CPUs listed
C. Any baseline that contains Future Intel processors
D. Create a new baseline and add only the latest processor family
Answer: D

VMware特典   VCP510PSE PDF   VCP510PSEクラムメディア   VCP510PSEふりーく
Reference:
http://www.virtualizationadmin.com/articles-tutorials/vmware-esx-and-vspherearticles/vmotion-dr
s-high-availability/enhanced-vmotion-compatibility-primer.html (8th para)
23. Which two conditions will prevent a virtual machine from being successfully migrated using
Storage vMotion? (Choose two.)
A. The virtual machine has an RDM.
B. The virtual machine has Fault Tolerance enabled.
C. The virtual machine is running on a vSphere 5.x Standard host.
D. The virtual machine has a disk stored on an NFS datastore.
Answer: B,C

VMware   VCP510PSEクラムメディア   VCP510PSE   VCP510PSE番号
24. An administrator is using Update Manager 5.x to update virtual appliances in a vSphere
environment. The environment is using the vCenter Server Virtual Appliance (vCSA).
What would cause the remediation to fail?
A. Updating of the appliance can only be done if the vCenter Server Virtual Appliance (vCSA) has
been put into Maintenance Mode.
B. Remediation must be configured on the Appliance Administration page before use.
C. Remediation of the vCenter Server Virtual Appliance (vCSA) with Update Manager is not
supported.
D. Remediation requires the hosts to be connected to vCenter using an IPv4 address.
Answer: C

VMware教科書   VCP510PSE過去問   VCP510PSE認証試験
25. ACME Junkmail Incorporated has been utilizing templates in their environment. They are
running a 10-node ESXi 5.x Cluster and DRS has not been configured. Several virtual machines have
been deployed from this template and successfully powered on, but a newly deployed virtual
machine will not power on. There appear to be adequate CPU and Memory resources available on
the host.
Which three things can be done to allow more virtual machines to be deployed into the cluster from
this template? (Choose three.)
A. Select a different datastore for the virtual machine
B. Move the swap file to a different location
C. Deploy the virtual machine to a different host using the same datastore
D. Enable DRS on the cluster to balance the virtual machine load out across hosts
E. Increase the virtual machine memory reservation
Answer: A,B,E

VMware取得   VCP510PSE方法   VCP510PSE vue   VCP510PSE問題
Explanation:
If you make reservations for your virtual machine's that are equal to the amount of RAM assigned to
them, swapping and page sharing does not occur.
You can over commit pretty heavily if you are comfortable with poorer performance.
If you do not set reservations, ESX host creates a .vswp file equal to the difference between the
amount of physical memory assigned to the virtual machine and the reservation it has.
By default, memory reservations are set to 0. If you have a virtual machine with 2GB of memory
without a reservation, it creates a 2GB .vswp file when it is powered on.
The virtual machine starts using the .vswp file if the server is out of physical RAM. If you set a 1GB
reservation, it creates a 1GB .vswp file.
The .vswp files are what allows for memory overcommitment.

NO.8 Users are experiencing performance issues when updating their database hosted on a virtual
machine. The administrator determines that disk I/O is high across one of the HBAs on the ESXi host
containing the virtual machine.
What is the action will most likely correct the issue without significantly impacting other users or
datastores?
A. Manually configure the disk multipathing policy to Round Robin for the datastore
B. Migrate the virtual machine to an NFS datastore using Storage vMotion
C. Use Storage vMotion to migrate the virtual machine to a new VMFS5 datastore
D. Map additional LUNs to the ESXi host and extend the datastores
Answer: A

VMware   VCP510PSE会場   VCP510PSE割引

没有评论:

发表评论