2014年5月4日星期日

1Z0-805 復習資料、1Z0-899 全真模擬試験、1Z0-852 参考書勉強

IT-Passports.comはIT認定試験の1Z0-805問題集を提供して皆さんを助けるウエブサイトです。IT-Passports.comは先輩の経験を生かして暦年の試験の材料を編集することを通して、最高の1Z0-805問題集を作成しました。問題集に含まれているものは実際試験の問題を全部カバーすることができますから、あなたが一回で成功することを保証できます。

Oracleの1Z0-899の認定試験に合格すれば、就職機会が多くなります。IT-Passports.comはOracleの1Z0-899の認定試験の受験生にとっても適合するサイトで、受験生に試験に関する情報を提供するだけでなく、試験の問題と解答をはっきり解説いたします。

現在の社会の中で優秀な人材が揃てIT人材も多く、競争もとても大きくて、だから多くのIT者はにIT関する試験に参加するIT業界での地位のために奮闘しています。1Z0-852試験はOracleの一つ重要な認証試験で多くのIT専門スタッフが認証される重要な試験です。

業種別の人々は自分が将来何か成績を作るようにずっと努力しています。IT業種で勤めているあなたもきっとずっと努力して自分の技能を向上させているでしょう。では、最近最も人気があるOracleの1Z0-852認定試験の認証資格を既に取りましたか。1Z0-852試験に対して、あなたはいくらぐらい分かっていますか。もしこの試験に関連する知識が非常に不足であると同時にこの試験に合格したい場合、あなたはどうするつもりですか。そうですか。どうするか全然分からないですか。そうしても焦らないでください。IT-Passports.comはあなたに援助を提供します。

試験番号:1Z0-805 全真模擬試験
試験科目:Upgrade to Java SE 7 Programmer
問題と解答:全90問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:1Z0-899 資格認定
試験科目:Java EE 6 Web Component Developer Certified Expert Exam
問題と解答:全108問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:1Z0-852 参考書勉強
試験科目:Java Standard Edition 6 Programmer Certified Professional Upgrade Exam
問題と解答:全96問

>>詳しい紹介はこちら

IT-Passports.comはあなたに素晴らしい資料を提供するだけでなく、良いサービスも提供してあげます。IT-Passports.comの試験1Z0-852問題集を購入したら、IT-Passports.comは無料で一年間のアップデートを提供します。すると、あなたがいつでも最新の1Z0-852試験情報を持つことができます。それに、万一の場合、問題集を利用してからやはり試験に失敗すれば、IT-Passports.comは全額返金のことを約束します。こうすれば、まだ何を心配しているのですか。心配する必要がないでしょう。IT-Passports.comは自分の資料に十分な自信を持っていますから、あなたもIT-Passports.comを信じたほうがいいです。あなたの1Z0-852試験の成功のために、IT-Passports.comをミスしないでください。IT-Passports.comをミスすれば、あなたが成功するチャンスを見逃したということになります。

IT-Passports.com はIT業界に認定試験大綱の主要なサプライヤーとして、専門家は一緻して品質の高い商品を開発し続けています。

Oracle 1Z0-852認証試験に合格することが簡単ではなくて、Oracle 1Z0-852証明書は君にとってはIT業界に入るの一つの手づるになるかもしれません。しかし必ずしも大量の時間とエネルギーで復習しなくて、弊社が丹精にできあがった問題集を使って、試験なんて問題ではありません。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/1Z0-852.html

NO.1 } }

NO.2 Base b = new Base();

NO.3 System.out.print(b.FOO);

NO.4 }
Which is true?
A. If line 10 is removed, the compilation succeeds.
B. If line 11 is removed, the compilation succeeds.
C. If line 12 is removed, the compilation succeeds.
D. If line 13 is removed, the compilation succeeds.
E. More than one line must be removed for compilation to succeed.
Answer: C

Oracle   1Z0-852 認定資格   1Z0-852 テスト   1Z0-852
4.Given:
10. abstract class A {
11. abstract void a1();
12. void a2() { }
13. }
14. class B extends A {
15. void a1() { }

NO.5 System.out.print(((Base)s).FOO);

NO.6 Given:
1. public class Base {

NO.7 class C extends B { void c1() { } }
and:
A x = new B(); C y = new C(); A z = new C();
What are four valid examples of polymorphic method calls? (Choose four.)
A. x.a2();
B. z.a2();
C. z.c1();
D. z.a1();
E. y.c1();
F. x.a1();
Answer: A,B,D,F

Oracle 短期   1Z0-852 教育   1Z0-852 学習   1Z0-852 参考書   1Z0-852 認定
5.A company that makes Computer Assisted Design (CAD) software has, within its application, some
utility classes that are used to perform 3D rendering tasks. The company's chief scientist has just
improved the performance of one of the utility classes' key rendering algorithms, and has assigned a
programmer to replace the old algorithm with the new algorithm. When the programmer begins
researching the utility classes, she is happy to discover that the algorithm to be replaced exists in only one
class. The programmer reviews that class's API, and replaces the old algorithm with the new algorithm,
being careful that her changes adhere strictly to the class's API. Once testing has begun, the programmer
discovers that other classes that use the class she
changed are no longer working properly. What design flaw is most likely the cause of these new bugs?
A. Inheritance
B. Tight coupling
C. Low cohesion
D. High cohesion
E. Loose coupling
F. Object immutability
Answer: B

Oracle 会場   1Z0-852 内容   1Z0-852   1Z0-852
6.Given:
11. class Mammal { }
12.
13. class Raccoon extends Mammal {
14. Mammal m = new Mammal();
15. }
16.
17. class BabyRaccoon extends Mammal { }
Which four statements are true? (Choose four.)
A. Raccoon is-a Mammal.
B. Raccoon has-a Mammal.
C. BabyRaccoon is-a Mammal.
D. BabyRaccoon is-a Raccoon.
E. BabyRaccoon has-a Mammal.
F. BabyRaccoon is-a BabyRaccoon.
Answer: A,B,C,F

Oracle   1Z0-852   1Z0-852 内容   1Z0-852 入門   1Z0-852 関節   1Z0-852 講座
7.Given:
2. public class Hi {
3. void m1() { }
4. protected void() m2 { }
5. } 6. class Lois extends Hi {
7. // insert code here
8. }
Which four code fragments, inserted independently at line 7, will compile? (Choose four.)
A. public void m1() { }
B. protected void m1() { }
C. private void m1() { }
D. void m2() { }
E. public void m2() { }
F. protected void m2() { }
G. private void m2() { }
Answer: A,B,E,F

Oracle 模擬   1Z0-852 フリーク   1Z0-852 試験   1Z0-852   1Z0-852
8.Given that:
Gadget has-a Sprocket and
Gadget has-a Spring and
Gadget is-a Widget and
Widget has-a Sprocket
Which two code fragments represent these relationships? (Choose two.)
A. class Widget { Sprocket s; }
class Gadget extends Widget { Spring s; }
B. class Widget { }
class Gadget extends Widget { Spring s1; Sprocket s2; }
C. class Widget { Sprocket s1; Spring s2; }
class Gadget extends Widget { }
D. class Gadget { Spring s; }
class Widget extends Gadget{ Sprocket s; }
E. class Gadget { }
class Widget extends Gadget{ Sprocket s1; Spring s2; }
F. class Gadget { Spring s1; Sprocket s2; }
class Widget extends Gadget{ }
Answer: A,C

Oracle   1Z0-852 問題集   1Z0-852 関節   1Z0-852   1Z0-852   1Z0-852 対策
9.Given the following six method names:
addListener
addMouseListener
setMouseListener
deleteMouseListener
removeMouseListener
registerMouseListener
How many of these method names follow JavaBean Listener naming rules?
A. 1
B. 2
C. 3
D. 4
E. 5
Answer: B

Oracle 教科書   1Z0-852   1Z0-852 問題   1Z0-852 難易度   1Z0-852 フリーク
10.Click the Exhibit button.
Which three statements are true? (Choose three.)
A. Compilation fails.
B. The code compiles and the output is 2.
C. If lines 16, 17 and 18 were removed, compilation would fail.
D. If lines 24, 25 and 26 were removed, compilation would fail.
E. If lines 16, 17 and 18 were removed, the code would compile and the output would be2.
F. If lines 24, 25 and 26 were removed, the code would compile and the output would be 1.
Answer: B,E,F

Oracle 種類   1Z0-852 一発合格   1Z0-852 過去
11.Given:
1. class Alligator {
2. public static void main(String[] args) {
3. int []x[] = {{1,2}, {3,4,5}, {6,7,8,9}};
4. int [][]y = x;
5. System.out.println(y[2][1]);
6. }
7. }
What is the result?
A. 2
B. 3
C. 4
D. 6
E. 7
F. Compilation fails.
Answer: E

Oracle 入門   1Z0-852 赤本   1Z0-852 特典   1Z0-852 取得   1Z0-852 勉強法
12.Given:
11. public static void main(String[] args) {
12. Object obj = new int[] { 1, 2, 3 };
13. int[] someArray = (int[])obj;
14. for (int i : someArray) System.out.print(i + " ");
15. }
What is the result?
A. 1 2 3
B. Compilation fails because of an error in line 12.
C. Compilation fails because of an error in line 13.
D. Compilation fails because of an error in line 14.
E. A ClassCastException is thrown at runtime.
Answer: A

Oracle 初心者   1Z0-852 模擬   1Z0-852   1Z0-852 一発合格   1Z0-852 フリーク
13.Given:
11. public interface A { public void m1(); }
12.
13. class B implements A { }
14. class C implements A { public void m1() { } }
15. class D implements A { public void m1(int x) { } }
16. abstract class E implements A { }
17. abstract class F implements A { public void m1() { } }
18. abstract class G implements A { public void m1(int x) { } }
What is the result?
A. Compilation succeeds.
B. Exactly one class does NOT compile.
C. Exactly two classes do NOT compile.
D. Exactly four classes do NOT compile.
E. Exactly three classes do NOT compile.
Answer: C

Oracle 関節   1Z0-852 初心者   1Z0-852 書籍   1Z0-852   1Z0-852 合格率   1Z0-852 問題
14.Given:
21. abstract class C1 {
22. public C1() { System.out.print(1); }
23. }
24. class C2 extends C1 {
25. public C2() { System.out.print(2); }
26. }
27. class C3 extends C2 {
28. public C3() { System.out.println(3); }
29. }
30. public class Ctest {
31. public static void main(String[] a) { new C3(); }
32. }
What is the result?
A. 3
B. 23
C. 32
D. 123
E. 321
F. Compilation fails.
G. An exception is thrown at runtime.
Answer: D

Oracle 問題集   1Z0-852 教材   1Z0-852 科目
15.Given:
1. public class A {
2. public void doit() {
3. }
4. public String doit() {
5. return "a";
6. }
7. public double doit(int x) {
8. return 1.0;
9. }
10. }
What is the result?
A. An exception is thrown at runtime.
B. Compilation fails because of an error in line 7.
C. Compilation fails because of an error in line 4.
D. Compilation succeeds and no runtime errors with class A occur.
Answer: C

Oracle 費用   1Z0-852   1Z0-852   1Z0-852 攻略

NO.8 public static final String FOO = "foo";

没有评论:

发表评论