2014年3月30日星期日

SAPのC_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65認定試験の最新教育資料

IT-Passports.comのC_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65には何か品質問題があることを見つければ、あるいは試験に合格しなかったのなら、弊社が無条件で全額返金することを約束します。IT-Passports.comは専門的にSAPのC_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65試験の最新問題と解答を提供するサイトで、C_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65についての知識をほとんどカバーしています。

難しいC_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65認定試験に合格したいなら、試験の準備をするときに関連する参考書を使わないとダメです。自分に合っている優秀な参考資料がほしいとしたら、一番来るべき場所はIT-Passports.comです。IT-Passports.comの知名度が高くて、IT認定試験に関連するいろいろな優秀な問題集を持っています。それに、すべてのC_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65試験問題集に対する無料なdemoがあります。IT-Passports.comのC_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65問題集があなたに適するかどうかを確認したいなら、まず問題集のデモをダウンロードして体験してください。

試験番号:C_TPLM30_66問題集
試験科目:SAP 「SAP Certified Application Associate - Enterprise Asset Management (Maintenance & Repair) with SAP ERP 6.0 EHP6」
問題と解答:全80問

試験番号:C-TPLM30-65問題集
試験科目:SAP 「SAP Certified Application Associate - Enterprise Asset Management (Maintenance & Repair) with SAP ERP 6.0 EHP5」
問題と解答:全95問

試験番号:C_TPLM30_65問題集
試験科目:SAP 「SAP Certified Application Associate - Enterprise Asset Management (Maintenance & Repair) with SAP ERP 6.0 EHP5」
問題と解答:全95問

IT-Passports.comはSAPのC_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65認定試験にたいして短期で有効なウェブサイトでC_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65認定試験に合格するのを保証したり、SAP認証試験に合格しなければ全額で返金いたします。あなたはIT-Passports.comが提供したC_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65の認証試験の問題集を購入するの前にインターネットで無料な試用版をダウンロードしてください。

IT-Passports.comが提供した教育資料は真実のテストに非常に近くて、あなたが弊社の短期の特殊訓練問題を通じてすぐにIT専門の知識を身につけられます。弊社は君の試験の100%合格率を保証いたします。

SAP C_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65認証試験を通ってからかなり人生の新しいマイレージカードがあるようで、仕事に大きく向上してIT業種のすべての方は持ちたいでしょう。多くの人はこんなに良いの認証試験を通ることが難しくて合格率はかなり低いと思っています。ちっとも努力しないと合格することが本当に難しいです。SAP C_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65試験を通るのはかなり優れた専門知識が必要です。IT-Passports.comがSAP C_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65認証試験を助けて通るのウエブサイトでございます。IT-Passports.comはSAP C_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65認証試験に向かって問題集を開発しておって、君のいい成績をとることを頑張ります。一目でわかる最新の出題傾向でわかりやすい解説、充実の補充問題などで買うことは一番お得ですよ。

IT-Passports.comが提供したSAPのC_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65トレーニング資料はシミュレーションの度合いがとても高いでから、実際の試験で資料での同じ問題に会うことができます。これは当社のITエリートの団体はすごい能力を持っていることが説明されました。現在、野心家としてのIT職員がたくさんいて、自分の構成ファイルは市場の需要と互換性があることを確保するために、人気があるIT認証試験を通じて自分の夢を実現します。そのようなものとして、SAPのC_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65試験はとても人気がある認定試験です。IT-Passports.comが提供したSAPのC_TPLM30_66 C-TPLM30-65 C_TPLM30_65トレーニング資料を手にすると、夢への扉はあなたのために開きます。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/C-TPLM30-65.html

NO.1 A user has planned an operation with labor costs and material costs; however, the material
cost element is not assigned to a value category.
Where do the material costs appear in the value categories for the order?
A. In the overhead value category
B. In a new, automatically created value category
C. In the unassigned value category
D. In the internal activity value category
Answer: C

SAP   C-TPLM30-65過去問   C-TPLM30-65認定証   C-TPLM30-65過去問   C-TPLM30-65

NO.2 Which of the following always produces up-to-the-minute costing information for
maintenance orders?
A. A standard analysis from the Plant Maintenance Information System (PMIS)
B. A standard query in SAP Net Weaver Business Warehouse
C. A maintenance order list
D. A shift report based on shift notes
Answer: C

SAP問題集   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65練習問題

NO.3 A maintenance plan has a completion requirement. The plan contains five maintenance items
that produce five notifications.
Which system status must each notification have before the maintenance call is completed and the
next maintenance call can be generated?
A. REL (Released)
B. ATCO (All Tasks Completed)
C. TECO (Technically Completed)
D. NOCO (Notification Completed)
Answer: D

SAP認定証   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65

NO.4 Which of the following are prerequisites for business completion? (Choose two)
A. The order must have actual costs.
B. The order must be fully settled.
C. The balance of the order must be zero.
D. The order must have planned costs.
Answer: B,C

SAP認定資格   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65練習問題   C-TPLM30-65認定資格
6. What information does the value category provide in the maintenance order?
A. The costs details for individual technical objects
B. The costs by work center
C. The material costs by valuation category
D. A summary of costs for multiple cost elements
Answer: D

SAP問題集   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65問題集   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65過去問
7. Which of the following Customizing settings is required to assign a notification to a
maintenance order operation?
A. Assignment of operations to all object list entries active
B. Assignment of order type to notification type
C. Maintain indicator for notification data on order header
D. Create default value profiles for general order data
Answer: A

SAP   C-TPLM30-65認定資格   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65認証試験
8. Which of the following is a function of deadline monitoring (transaction IP30)?
A. Generate a Logistics Information System (LIS) report for scheduled maintenance items within a
specific period.
B. Convert maintenance notifications into maintenance orders within a specific period.
C. Convert maintenance calls into call objects within a specific period.
D. Generate a Logistics Information System (LIS) report for all overdue maintenance calls.
Answer: C

SAP   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65過去問
9. Which task list can have both external and internal number assignment for the task list group
number?
A. Bill of material task list
B. Equipment task list
C. General task list
D. Functional location task list
Answer: C

SAP認定試験   C-TPLM30-65練習問題   C-TPLM30-65練習問題   C-TPLM30-65認定資格   C-TPLM30-65
10. When the user creates a maintenance plan for a call object (order), which value in the
planning data determines the order type?
A. Priority
B. Maintenance activity type
C. Maintenance planner group
D. Main work center
Answer: C

SAP参考書   C-TPLM30-65認証試験   C-TPLM30-65問題集

NO.5 A maintenance technician replaces a defective counter with a new counter.
Before the users can create a standard measuring document for the new counter, what step(s) must
they perform?
A. Create a new technical object to represent the new measuring point.
B. Create a special measuring document and set the Counter Replacement indicator.
C. Dismantle the old measuring point and create a new measuring point.
D. Create a new measuring point and change the measuring point from which the measurement
reading was transferred.
Answer: B

SAP   C-TPLM30-65   C-TPLM30-65認定試験   C-TPLM30-65認定試験

没有评论:

发表评论