2014年8月21日星期四

C_SRM_72認定資格、C-TADM51-731練習問題

チャンスは常に準備ができあがった者に属します。しかし、我々に属する成功の機会が来たとき、それをつかむことができましたか。SAPのC_SRM_72認定試験を受験するために準備をしているあなたは、IT-Passports.comという成功できるチャンスを掴みましたか。IT-Passports.comのC_SRM_72問題集はあなたが楽に試験に合格する保障です。この問題集は大量な時間を節約させ、効率的に試験に準備させることができます。IT-Passports.comの練習資料を利用すれば、あなたはこの資料の特別と素晴らしさをはっきり感じることができます。この問題集は間違いなくあなたの成功への近道で、あなたが十分にC_SRM_72試験を準備させます。

IT-Passports.comは君の試験に合格させるだけでなく本当の知識を学ばれます。IT-Passports.comはあなたが100% でC-TADM51-731試験に合格させるの保証することができてまたあなたのために一年の無料の試験の練習問題と解答の更新サービス提供して、もし試験に失敗したら、弊社はすぐ全額で返金を保証いたします。

もし君がSAPのC-TADM51-731に参加すれば、良い学習のツルを選ぶすべきです。SAPのC-TADM51-731認定試験はIT業界の中でとても重要な認証試験で、合格するために良い訓練方法で準備をしなければなりません。。

試験番号:C_SRM_72 復習資料
試験科目:SAP Certified Application Associate - Supplier Relationship Management 7.2
問題と解答:全90問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:C-TADM51-731 試験問題集
試験科目:SAP Certified Technology Associate - System Administration (Oracle DB) with SAP NetWeaver 7.31
問題と解答:全170問

>>詳しい紹介はこちら

IT技術の急速な発展につれて、IT認証試験の問題は常に変更されています。したがって、IT-Passports.comのC_SRM_72問題集も絶えずに更新されています。それに、IT-Passports.comの教材を購入すれば、IT-Passports.comは一年間の無料アップデート・サービスを提供してあげます。問題が更新される限り、IT-Passports.comは直ちに最新版のC_SRM_72資料を送ってあげます。そうすると、あなたがいつでも最新バージョンの資料を持っていることが保証されます。IT-Passports.comはあなたが試験に合格するのを助けることができるだけでなく、あなたは最新の知識を学ぶのを助けることもできます。このような素晴らしい資料をぜひ見逃さないでください。

IT-Passports.comのC_SRM_72問題集は多くの受験生に検証されたものですから、高い成功率を保証できます。もしこの問題集を利用してからやはり試験に不合格になってしまえば、IT-Passports.comは全額で返金することができます。あるいは、無料で試験C_SRM_72問題集を更新してあげるのを選択することもできます。こんな保障がありますから、心配する必要は全然ないですよ。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/C-TADM51-731.html

NO.1 You want to patch the kernel of an AS ABAP+Java-based (dual stack) SAP system.
Into which of the following do you put the new kernel executables?
A. The ABAP kernel directory
B. The Work directory
C. The "KERNEL_NEW" directory
D. The transport directory, subdirectory "Data"
Answer: A

SAP認定試験   C-TADM51-731   C-TADM51-731講座

NO.2 Where can you find details on the memory consumption of the integrated ITS?
A. Using the ICF service /sap/moni/its/mem
B. In the SAP system, using transaction/report SITSPMON
C. On operating system level, using the command "its -mem"
D. In the SAP system, using transaction SMICM
Answer: B

SAP学校   C-TADM51-731   C-TADM51-731日記   C-TADM51-731番号

NO.3 Which of the following statements regarding post-installation activities for SAP ECC 6.0 are
true?
(Choose two.)
A. The installation check verifies the completeness of the installation.
B. Additional space in the database is needed to generate ABAP loads of programs, function
modules, and classes; using transaction SGEN.
C. The newest Support package level is available with the SAP ECC 6.0 installation. Only the SAP
executables (kernel) and the database must be patched after the installation.
D. SAP recommends creating the first client after the installation using client copy profile SAP_CUST.
The source client for the client copy should be client 066.
Answer: A,B

SAP問題   C-TADM51-731認定証   C-TADM51-731

NO.4 You would like to install an SAP ECC system. Which of the following components can be
installed in a separate installation procedure? (Choose two)
A. The central instance
B. The database instance
C. An Internet Communication Manager
D. The standalone message server
Answer: A,B

SAP虎の巻   C-TADM51-731   C-TADM51-731スクール   C-TADM51-731クラムメディア   C-TADM51-731教育
6. What happens when an Oracle database shuts down? (Choose two)
A. When using the IMMEDIATE option, open transactions are rolled back before the database is shut
down.
B. When using the IMMEDIATE option, an instance recovery is required at the next database startup.
C. When using the NORMAL option, the database system disconnects all users before shutting down
the database.
D. When using the ABORT option, the SAP system is shut down as well.
E. When using the IMMEDIATE option, the database system writes a checkpoint before shutting
down the database.
Answer: A,E

SAP資格   C-TADM51-731一発合格   C-TADM51-731会場   C-TADM51-731学習   C-TADM51-731試験
7. An SAP system's Oracle database has four online redo logs, also known as database
transaction logs. Each online redo log has a mirrored copy.
What is the effect of a log file switch?
A. The ARCH process is triggered to write the current online redo log to its mirrored copy. The next
online redo log is opened for writing.
B. The database switches between writing to the original redo log files and the mirrored redo log
files.
C. The current online redo log is closed and the next online redo log is opened for writing. The ARCH
process is triggered to begin backing up the recently closed redo log.
D. The database alternates between writing to the online and offline redo log files.
Answer: C

SAP練習問題   C-TADM51-731認証試験   C-TADM51-731一発合格
8. You are running an AS ABAP-based SAP system with several instances.
Where are enqueue locks stored that are managed by the AS ABAP system?
A. In the shared memory of each instance
B. In the database of the SAP system
C. In the shared memory of the instance where the enqueue work process is running
D. In the shared memory of the ABAP message server
Answer: C

SAP模擬   C-TADM51-731会場   C-TADM51-731難易度   C-TADM51-731書籍   C-TADM51-731認定試験
9. Which settings are necessary for activating the integrated ITS?
A. Set the profile parameter rdisp/optimize_web_app to 1.
B. Set the profile parameter itsp/enable to 1.
C. Configure the HTML cache of the SAP NetWeaver AS Java.
D. You need to deploy the necessary HTML templates on the operating system level.
Answer: B

SAP認定証   C-TADM51-731参考書   C-TADM51-731クラムメディア   C-TADM51-731問題集   C-TADM51-731参考書   C-TADM51-731学習
10. Which of the following statements regarding the transaction RZ10 are true?
(Choose two.)
A. When you use the save button in RZ10 and activate the profile, it will be written immediately to
the operating system level.
B. The default profile cannot be maintained using transaction RZ10.
C. The maintained parameters will take effect immediately after the profile is activated in the RZ10.
D. You can compare the profile file on the operating system with the profile in the database.
Answer: A,D

SAP虎の巻   C-TADM51-731学校   C-TADM51-731初心者   C-TADM51-731試験
11. Which of the following does not use SAP NetWeaver?
A. SAP ERP
B. SAP Business All-In-One
C. SAP CRM
D. SAP Business One
Answer: D

SAP合格率   C-TADM51-731難易度   C-TADM51-731   C-TADM51-731   C-TADM51-731過去問
12. The software component SAP ECC 6.0 runs on which of the following?
A. SAP NetWeaver Application Server 7.00
B. SAP Basis 4.6D
C. SAP Web Application Server 6.40
D. SAP NetWeaver Application Server 7.10
Answer: A

SAP合格点   C-TADM51-731   C-TADM51-731ふりーく   C-TADM51-731フリーク
13. For UNDO tablespaces, which of the following statements are true? (Choose two.)
A. The UNDO tablespace MUST be a dictionary managed tablespace.
B. Undo segments are overwritten first after undo retention time.
C. To avoid a tablespace overflow, the UNDO tablespace can be set to be autoextensible.
D. Transformation of rollback- to undo tablespace can be performed with BRSPACE in a one-step
procedure.
E. Storage parameters of all undo segments should be equal.
Answer: B,C

SAP体験   C-TADM51-731初心者   C-TADM51-731フリーク   C-TADM51-731教科書
14. The Oracle database offers different types of indexes.
Which of the following are valid index types? (Choose two)
A. Bitmap index
B. Dictionary index
C. Unique master index
D. Balanced tree (B*tree) index
Answer: A,D

SAP独学   C-TADM51-731ガイド   C-TADM51-731問題集   C-TADM51-731特典
15. For which of the following do you need to install and configure SAProuter? (Choose two)
A. EarlyWatch Service session done remotely by an SAP Support employee
B. Connection to https://scn.sap.com
C. Remote Consulting from SAP
D. Connection to https://service.sap.com
Answer: A,C

SAP講座   C-TADM51-731教材   C-TADM51-731   C-TADM51-731教科書   C-TADM51-731一発合格

NO.5 SAP Solution Manager 4.0 can use an SLD (System Landscape Directory). Which statements are
true for the purpose of the SLD?
A. SLD is only available with the shipment of SAP NetWeaver Process Integration (PI).
B. SLD is the landscape-wide information provider for system landscape data and acts as a
foundation of many SAP applications.
C. SLD is a Java application. Therefore, ABAP applications cannot make use of the information
provided by the SLD.
Answer: B

SAP教育   C-TADM51-731教科書   C-TADM51-731受験記   C-TADM51-731

没有评论:

发表评论