2014年8月21日星期四

EX0-004試験過去問、EX0-007練習問題

IT-Passports.comを選択したら、成功が遠くではありません。IT-Passports.comが提供するEXINのEX0-004認証試験問題集が君の試験に合格させます。テストの時に有効なツルが必要でございます。

IT-Passports.comは初めて試験を受けるあなたが一回で試験に合格して、認証資格を取ることを保証します。IT-Passports.comが提供して差し上げたのは高品質のEXINのEX0-007模擬問題集で、あなたがステップバイステップで試験に準備する手順を指導しています。IT-Passports.comのEXINのEX0-007試験問題集は絶対あなたに成功をもたらすことを保証します。IT-Passports.comのEXINのEX0-007認定試験に準備するために色々な方法がありますが、

IT-Passports.comはEX0-007認定試験に対する短期で有効な訓練を提供するウェブサイト、EX0-007認定試験が生活の変化をもたらすテストでございます。合格書を持ち方が持たない人により高い給料をもうけられます。

試験番号:EX0-004 参考書勉強
試験科目:Management of Risk Foundation
問題と解答:全140問

>>詳しい紹介はこちら

試験番号:EX0-007 資格認定
試験科目:Portfolio, Programme and Project Offices® Foundation
問題と解答:全150問

>>詳しい紹介はこちら

全てのIT職員はEXINのEX0-004試験をよく知っています。これは一般的に認められている最高級の認証で、あなたのキャリアにヘルプを与えられます。あなたはその認証を持っているのですか。EXINのEX0-004試験は非常に難しい試験ですが、IT-Passports.comのEXINのEX0-004試験トレーニング資料を手に入れたら大丈夫です。試験が難しいと感じるのは良い方法を選択しないからです。IT-Passports.comを選んだら、成功の手を握ることがきるようになります。

IT-Passports.comはEXINのEX0-004認定試験にたいして短期で有効なウェブサイトでEX0-004認定試験に合格するのを保証したり、EXIN認証試験に合格しなければ全額で返金いたします。あなたはIT-Passports.comが提供したEX0-004の認証試験の問題集を購入するの前にインターネットで無料な試用版をダウンロードしてください。

IT-Passports.comが提供した問題集をショッピングカートに入れて100分の自信で試験に参加して、成功を楽しんで、一回だけEXINのEX0-004試験に合格するのが君は絶対後悔はしません。

あなたのEXINのEX0-004認証試験に合格させるのはIT-Passports.comが賢明な選択で購入する前にインターネットで無料な問題集をダウンロードしてください。そうしたらあなたがEXINのEX0-004認定試験にもっと自信を増加して、もし失敗したら、全額で返金いたします。

購入前にお試し,私たちの試験の質問と回答のいずれかの無料サンプルをダウンロード:http://www.it-passports.com/EX0-007.html

NO.1 Which is a purpose of the Consultancy and Performance Management role?
A. Assists with budget control
B. Creates, maintains and distributes good practice
C. Provides benefits realization support
D. Identifies, monitors and resolves issues
Answer: B

EXIN合格率   EX0-007   EX0-007教科書   EX0-007虎の巻   EX0-007試験
7. What is used to assist senior managers to determine their core problems and the services to
be delivered by aP3Omodel?
A. Business process swimlanes
B. Knowledge management tools
C. Capacity planning for resource management
D. P3OValue Matrix
Answer: D

EXIN体験   EX0-007虎の巻   EX0-007入門
8. Which is a functional area within aP3Omodel?
A. Hub Portfolio Office connected by spokes
B. COE functions or services
C. Virtual Office
D. Flexible resource pool
Answer: B

EXINフリーク   EX0-007体験   EX0-007特典   EX0-007
9. How does aP3Omodel make a significant contribution to the successful delivery of an
organization's strategy?
A. Acts as risk owner of project risks to ensure common standards are applied
B. Provides quality information to enable senior management decisions on which projects to start
up
C. Helps operational managers determine business as usual priorities
D. Decides the appropriate priority of each programme and project
Answer: B

EXIN   EX0-007参考書   EX0-007   EX0-007短期
10. Which functional area considers risk against the ability to achieve planned outcomes for a
specific business change?
A. Strategic planning/portfolio support
B. Delivery support
C. Project
D. COE
Answer: B

EXIN教育   EX0-007講座   EX0-007書籍   EX0-007通信
11. Which is a key activity of the Identify' process in the permanentP3Olifecycle?
A. Delivering the new capability
B. Planning tranches of delivery
C. Analysing stakeholders and planning communications
D. Assessing the current state ofP3Oprovision
Answer: D

EXIN   EX0-007虎の巻   EX0-007教科書
12. Which describes how P3M3 assessments are used when implementing aP3O?
A. Document new processes to be followed
B. Define the skills needed in the implementation team
C. Develop a tranche-based plan that suits maturity levels
D. Assess project or programme complexity
Answer: C

EXIN日記   EX0-007関節   EX0-007内容   EX0-007   EX0-007初心者
13. Which role's purpose is to facilitate the development of the portfolio, programme or project
dependency logs?
A. Change Control
B. Issue
C. Information Management
D. Planning and Estimating
Answer: D

EXIN攻略   EX0-007   EX0-007難易度   EX0-007科目
14. Which office within aP3Omodel provides delivery support to the'Identify' process of a
programme?
A. Temporary Project Office
B. Organization Portfolio Office
C. COE
D. Temporary Programme Office
Answer: B

EXIN   EX0-007通信   EX0-007
15. Which is a specified constraint that may impact the benefits delivered by implementing
aP3Omodel?
A. An organization's ability to adapt to change
B. Overall programme and project success rates
C. AP3Ochampion providing senior management commitment
D. Belief that complying with repeatable processes is bureaucratic
Answer: A

EXIN   EX0-007試験   EX0-007認定   EX0-007一発合格   EX0-007種類

NO.2 Which is a function of strategic mapping software?
A. Distributes and shares learning among the PPM community
B. Models an organization's systems and processes
C. Matches programmes and projects to portfolio benefits and outcomes
D. Supports a common, integrated approach to risk management
Answer: C

EXIN教育   EX0-007番号   EX0-007フリーク

NO.3 WhichP3Omodel features a single permanent office providing strategic planning and portfolio
support?
A. P3Omodel with Hub Portfolio Offices
B. Organization Portfolio Office
C. Temporary Office
D. Virtual Office
Answer: B

EXIN学校   EX0-007模擬   EX0-007学習   EX0-007費用   EX0-007特典   EX0-007スクール

NO.4 Which is a responsibility of theP3OSponsor role?
A. Ensure the portfolio delivers the required strategy
B. Secure the investment required to set up theP3O
C. Recruit the Portfolio Office staff members
D. Recommend an appropriate mix of programmes and projects
Answer: B

EXIN講座   EX0-007対策   EX0-007問題集   EX0-007方法

NO.5 Which is an Information Assurance concept that ensures aP3Ocan supply information to the
business when needed?
A. Asset management
B. Configuration management
C. Availability
D. Confidentiality
Answer: C

EXIN練習   EX0-007   EX0-007テスト   EX0-007

NO.6 Which is NOT a strategic planning or portfolio support function?
A. Prioritizing programmes within the portfolio
B. Providing a single flexible resource pool
C. Aligning programmes with strategic objectives
D. Providing oversight, scrutiny and challenge
Answer: B

EXIN講座   EX0-007 PDF   EX0-007内容

没有评论:

发表评论